reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Cześć Dziewczynki,
ja dziś jadę na wizytę na 12.30 do lekarza który ma mnie zbadać i ewentualnie ocenić jak będę rodzić... niestety szpital w którym przyjmuje przygarnie mnie dopiero po 36 tyg.ale w sumie jakby się wcześniej zaczęło to mam już skierowanie na starynkiewicza i do bieleńskiego. Wczoraj czułam się fatalnie brzuch bolał i serducho...ale dziś jest ok..jestem podekscytowana wizytą:-)
youssta- a co Ty tak mamuśka harcujesz po nocy :-)
Agatko- teraz to się dopiero zaczną kopniaki....:-D

Witam przyszłę mamusie. Dzisiaj towarzyszy mi fatalne samopoczucie, ból brzucha i lekkie mdłości. Może to skutki wczorajszej podniesionej temperatury. Poleże jeszcze troszkę w łożku i może nabiorę sił. Pozdrawiam.

sylwina- ja to jak tylko mam ból brzucha to nospa forte i do łóżka leże...:-) pociesze Cię fatalne samopoczucie dopadało nas wszystkie około 20- tygodnia :-) wtedy to był dopiero płacz na forum :-D a jaką miałaś temperaturę? ja prawie całą ciążę mam 37 stopni ale to akurat normalne. Zdrowiej :-)

a mi dziś cycki eksplodują!

wczoraj moja szanowna teściowa zadzwoniła do męza zapytac się czy ....piesek ma co jesć przez wekeend bo sklep zoologiczny będzie zamknięty :rofl2: i zamiast do mnie zadzwonić zapytać się jak badania itp to po co - męża się wypytała...a przedwczoraj jak wpadła z wizytacją to głupia myślała że ja firanki zmieniłam w dużym pokoju :rofl2:

Tossa- hehehe dobra jest ta twoja teściowa:-) moja jak dzwoni to mówi ,,i jak grubasku/tłuścioszku'' ale dzwoni bardzo rzadko...
mi moje urosły mocno i stały się takie ,,jędrne'' heh gotowe do karmienia...

wiecie co zauważyłam ostatnio bulwersację ze strony innych gdy coś mówię - że z forum wiem : usłyszałam już kilka razy - a ty nie wierz tak temu internetowi, albo co Ty znowu się naczytałaś...cóż wiele osób nie rozumie jeszcze różnicy między ciążą podwójną a pojedyńczą :-)

taaa moja teściowa ogląda dzień dobry tvn i potem jej się wydaje że wszystko wie i dzwoni i mi truje jak powinno się dziecko kłaść w łóżeczku, kąpać itp...jak jej mówię że wiem i ogólnie to mam dość takich tematow to jest wielce rozczarowana
a na hasło że ja się coraz gorzej czuję to mi palnęła no wiesz mamusiu musisz odcierpieć swoje... ona w ogóle nie ma wyobraźni i pojęcia o niczym...przecież leżę w domu , wie że puchną mi potwornie stopy i boli mnie kurewsko krzyż to nawet weszłaby bo mieszka 3 piętra niżej i cokolwiek by sie zxapytała, nawet czy z psem by wyszła na 10min zanim mąż wróci z pracy, albo by wcześniej obiad ugotowała (bo ona gotuje na 16-17 i mieszka tylko z własną matka i nie pracuje) to nie ...jak mnie ostatnio zaraziła tak dopiero przedwczoraj przywędrowała do nas i to już po 17 jak oboje jesteśmy w domu

hej mamuski:)
mamaMaćka od nas równiez gratulacje:)
tossa twoją tesciowa to jakis potwór chyba:P moja też ma blixniaki 11 letnie, więc rozumie mnie jak mało kto..wie, co to ciąża bliźniacza i jest mega kochana:) każdej z nas takiej życze:)
ja dzis wstałam odkurzyłam mieszkanko, kapuche zrobiłam do schabowych, ale jak poszłam na zakupy, to myślałam, że zemndleje..zjadłam teraz 3 mandaryny i zalegam w łóżku popijając herbate z zurawina:)
laseczki tez bym chciała karmić piersia, Damiana karmiłam 11 miesięcy, ale nie moge sobie tego wyobrazic logistycznie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry