reklama

Ciąża bliźniacza

Sylwina mam nadzieję że będzie wszystko dobrze,
nie wiem czy by się przydało ale w kwestii jakiejś konsultacji nazwisko specjalisty od ciąż wielopłodowych bardzo polecane to dr hab. Witold Malinowski - jest on przewodniczącym sekcji ciąży wielopłodowej polskiego towarzystwa medycyny perinatalnej

reklama
Sylwina87 jak w Gdańsku to może do dr Preisa pod opiekę Cię dadzą (szpital na Klinicznej), podobno bardzo dobry lekarz jeśli chodzi o problemy z ciążą (taką opinię uzyskałam od lekarza, który mi badał raz dzieciątka, bo jeden miał przezierność karkową za dużą i był zbyt mały jak na swój wiek). W ogóle kadrę ponoć mają dobrą choć warunki i sprzęt taki sobie.

bardzo mi przykro czytac takie wiadomosci, Sylwina nie jestem specem ani psychologiem ale mysle ze masz ta sile w serduszku i gory przeniesiesz aby wszystko skonczylo sie dobrze, a medycyna na szczescie nie stoi w miejscu.
Moze to nie wiele ale pamietaj ze masz tu ogromne wsparcie
sciskam

Dzień Dobry :-)

a ja sobie wymyśliłam że 27 listopada jade do wawy na izbę przyjęc na czerniakowską i niech mnie tam zostawią,przebadają serce i wogóle ..i jak coś to niech mnie zostawią do porodu a jak nie to będę spokojniejsza w szpitalu...bo w domu to nerwicy dostaję.. a mama ma urlop od 28 listopada do 9 grudnia to zajmie się małą..ale chyba się nie rozpakuje do tego czasu...:-( ale myślę że to dobry pomysł...

hej dziewczyny:)
agata, twój młody, to juz stary chłop:) hehe:) jak sie dzis czuje? skąd te duszności, a twoja nera jak tam? dalerj szarpie?
sylwina, nie ma sprawy. jezeli dobrze pamietam to jutro masz jakies konsultacje, czekamy więc na wieści.
paulinka jezeli lepiej ci bedzie w szpitalu pod wzgledem psychicznym to tak zrób. masz juz jakies skórcze czy krótsza szyjke, że tak sie denerwujesz wczesniejszym porodem?
tossa jak tam u was?
damian z niania na spacerze, ja zaliczyłam zapupy i spacer z psami, zaraz bedę rozwieszać pranie i musze zjeść witaminy. mnie jeszcze nie dopadł kryzys 20 tygodmnia, może dopadnie mnieza te 4 dni;) narazie żeby nie zapeszczac czuje sie super:) czego i wam zycze:)

reklama
Tak jutro mam wizyte u swojej Pani ginekolog bo badania prenatalne miałam robione przez innego lekarza w szpitalu wojewódzkim. Cały czas mam nadzieje że ten lekarz sie jednak pomylił. Jeśli jednak nie to jutro będe wiedziała co dalej robić. ale psychika zaczyna mi powoli siadać:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry