Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
magda- szyjka dwa tygodnie temu miała 3 cm.. więc dłłłuuuga ale wczorajszy ból brzucha mnie zaniepokoił..i to serducho mnie martwi..ale na pewno tez to że mieszkam ponad 50 km od wawy skłania mnie do wcześniejszego pobytu w szpitalu :-)
paulinka nie doczytałam o tym serduchu, twoje ci nawala?
jutro juz zaczynasz 34 tydzień wytrzymasz jeszcze troche. ja mam spzital pod nosem, samochodem 5 minut, ale nic dziwnego, że masz stresik, jak u ciebie 50 km..narazie rodzisz naturalnie tak?
magda- mam strasznie nie miarowe tetno i bardzo silne kołatanie lekarz kazał to zbadać.Kiedyś miałam też takie problemy z serce ale tłumaczyłam sobie że to stres itp.ale myślę że to teraz obciążenie jest duże i dlatego.Ale warto się zbadać jakjest ku temu okazja.Tak póki co to naturalnie..chociaż teraz nie mam pojęcia jak chłopcy są ułożeni..
Wróciliśmy od lekarza.Dawid ma zaostrzenie astmy.Dostał Ventolin dodatkowo do wziewów które bierze.
Paula a dlaczego ty nie chcesz tak do tego bielańskiego?
Sylwina będzie dobrze,zobaczysz.
Hejkabyłam dzisiaj na wizycie i wszystko jest w porządku wyniki też są ok tylko w cytologi wyszły mi jakieś bakterie i lekarz powiedział żebym zrobiła badanie z wymazu z pochwy tylko nie pamiętam jak się nazywa to badanie może któraś z was też takie coś miała :-(
ja miałam takie badanie. nazywa się to poprostu wymaz z pochwy chyba u mnie wyhodowali grzyba i paciorkowca nie martw sie badanie nic nie boli wykonuje sie je podobnie do cytologii
Agata - to zdrowia dla Dawida!
My mieszkamy na " wsi " a do miasta szpitala mamy 10 minut drogi
Dzisiaj poprasowałam trochę, poskładałam i aktualnie ubranka, prześcieradła itd. leżą w mojej garderobie