Yummy_mummy_82
Fanka BB :)
Czeeeeesc!'
Klaudia, ze niby kto o Tobie zapomnial;P Ja tak myslalam, ze cos jest na rzeczy, bo pamietam, jak sie pytalas, bo maluchy malo sie ruszaly i ze masz sesje.... Przykro mi z powodu dziadka buuuu
Mam nadzieje, ze i tak swoje lata pozyl...
Co tam z maluchami? W kazdej chwili mozesz urodzic- nie przejmuj sie, nie Ty jedna
Szyjka jak??? Ja dzisiaj mam mala traume- jakas przezroczysta wydzielina w zwiekszonej ilosci ze mnie chlupnela hmmm mam nadzieje, ze to nie to;/ Jutro wizyta, trzymajcie kciuki
Magda85- tapeta suuuper, a waga maluchow imponujaca
Klaudia, ze niby kto o Tobie zapomnial;P Ja tak myslalam, ze cos jest na rzeczy, bo pamietam, jak sie pytalas, bo maluchy malo sie ruszaly i ze masz sesje.... Przykro mi z powodu dziadka buuuu
Co tam z maluchami? W kazdej chwili mozesz urodzic- nie przejmuj sie, nie Ty jedna
Magda85- tapeta suuuper, a waga maluchow imponujaca

Tu gdzie mieszkamy rodziny nie mamy,ani z jego ani z mojej strony.Jego rodzinka mieszka 700km od nas,a moja 100km także nie mam tego luksusu,że dziadkowie pomogą.Jak dzieci się urodzą to weźmie urlop na 2 tyg,ale potem będę zdana na siebie i trójką dzieci się trzeba będzie zając.Ważne,żeby maluchy były zdrowe,a reszta jakoś się ułoży.Chociaż wiem,że mi będzie na początku ciężko 
,zawsze na noc najem się za dużo jabłek.