• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

Ja bym chciała donosić dzieciaczki jak najdłużej ale na ostatniej wizycie gin mi powiedział że dobrze będzie jak dotrwam do 37 tygodnia i nie wiem co miała na myśli i dobrze piszesz nic się tak nie liczy jak tylko to żeby dzieciaczki były zdrowe a z resztą sobie poradzimy będzie dobrze

reklama
Witam nowe mamusie:-)

Klaudia współczuje śmierci dziadka:-( Życzę powodzenia na zaliczeniach!

Yummy o rety mam nadzieję że to nic takiego:szok: i ze jeszcze dociągniesz do końca!Powodzenia na wizycie i pisz nam co się dzieje;-)

Mi tez juz zaczyna lecieć siara z piersi.W pierwszej ciąży tez miałam poźniej...

Moniek - wybacz że zapytam :-) masz gametkowe bliźniaki czy salvowe ? :-))))

dziewczyny spokojnie dacie sobie radę - to tylko kwestia organizacji i wpadnięcia w rytm :-) na początku wiadomo że trzeba wypróbować różne metody a potem to zostaniecie mistrzyniami! będziecie mogły startować w konkursie na najszybsze przewijanie :-) na najszybsze szykowanie butli itp :-) My np od tygodnia już nie kąpiemy dzieciaków w wanience (szkoda czasu na noszenie wanny z łazienki do pokoiku:-P) tylko maluchy kąpane są w wannie :-) na początku oporządzenie wieczorne dwójki zajmowało mi dobrą godzinę i byłam upocona jak szczur jak skończyłam...teraz zajmuje mi to 20 min i to na luziku bez stresu się odbywa :-) także dziewczyny - uszy do góry ! dacie radę! tylko się nie bać ! my w ten dzień w który przywieźliśmy dzieci ze szpitala postanowiliśmy je wykąpać żeby się przełamać i przełamać lęk :-)

ogólnie wesoło jest z bliźniakami :-)
dzisiaj np Szymek się darł w łóżeczku, mała się obesrała po pachy i była zadowolona, pies próbował porwać zasraną pieluszkę a ja pędziłam z młodą do wanny żeby ją umyć :-)

my już mamy pierwsze uśmiechy, maluchy powoli jakby zaczynały gugać sobie a dzisiaj jak się usmiechały to wydawały przy tym jakieś skrzekliwe dźwięki :-)
śmieszki web.jpgśmieszki 2 web.jpgśmieszki 3 web.jpg

Tossa, cudooowne fotki Malszków.
Masz 100% praktyka czyni mistrzem. Ja tez jak juz nabrałam wprawy w obrobieniu trojki to nawet na komputer sie czas znajduje:):):). O Boziu,bez kompa to by było straszne bo na te chwile to takie moje okno na świat:)
Pozdrowionka,dziewczyny i trzymajcie się dzielnie w 3 pakach:)

wiecie na pewno nie będzie kolorowo - nie oszukujmy się :-P
są chwile że mam ochotę rzucić sie z 6 piętra :-P
i nie chcecie wiedzieć jaki rozmiar spodni teraz noszę ...to jest dopiero załamka :szok: ale sobie tłumaczę że u mnie to stymulacje nie pozostały bez echa i był czas że w 2 tygodnie waga mi jechała w górę mimo że nie jadłam więcej ...a potem po transferze brałam sterydy i inne "cukierki" i tym sposobem wyglądam jak wyglądam i równie dobrze mogę wszystko z szafy i z półek zgarnąć do kosza :-P ale luuuuziiikkkk - jeszcze pozbędę się nadmiarowych kilogramów, flak brzuszny trochę się już wchłonął , z rozstępami tez walczę jakimiś siuwaksami :-P
a poza tym mam dwa ukochane szkraby i cudownego męża ! O!

Tossa ale masz boooskie smerfyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:happy::happy::-),

Ale maja zawadiackie zaciesze , obled:PPPPP

Dokladnie laski na luzieee, oby tylko malenstwa byly zdrowe- to jest najwazniejsze, a reszta sie jakos ulozy!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry