Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
isskra witam na forum:-)

zobaczysz jak się będzie dłużył po 30 tygodniu....masakra....odliczasz dzień za dniem do końca. I rozdwojenie jaźni....z jednej strony chcesz już rozwiązania bo koniec dolegliwości i już chciałabyś zobaczyć lokatorów, a z drugiej cieszysz się każdym dniem dłużej maluszków w brzuszku. I tak kółko się zamykaisskra witamy,czekasz tak jak ja na dwoch chlopakow ale juz niedlugo urodzisz.Ja jeszcze musze poczekac zazdroszcze wszystkim kobitkom po 30 tyg jakos teraz mi sie ten czas dluzy i dluzy...;-)

wszystko bedzie dobrze. trzymam kciuki :-)Witam dziewczynyJak samopoczucie? Właśnie idę zrobic sobie kawkę,coś głowa zaczęła boleć
A jutro badania połówkowe,więc strach ma co raz większe oczy...
trzymamy kciuki i czekamy na wieści...same dobre:-)ja również witam i czuj sie jak u siebie :-)
oraz witam się popołudniowo z wszystkimi mamusiami
ja narazie tak na chwilkę bo zmykam na wizytę spr co z moją szyjką się dzieje....proszę o mocne kciukasy i z góry za nie dziękuję....aj boję się jak nie wiem co....mam nadzieję że wszystko w porządku....
isskra - po porodzie to jak reką odjął wszystko mija - oprócz kilogramów i flaka na brzuchu
możesz podać namiar gdzie wymienialiście kółka w zoomie ? bo nasze to chyba od wózka z hipermakretu wzięli![]()