reklama

Ciąża bliźniacza

strasznie mi przykro nie wiem co Ci powiedzieć...wiem że żadne słowa nie ukoją Twojego bólu i cierpienia ale bądź silna, bo przecież druga dzidzia żyje dla ciebie i ty żyj dla niej...z d drugim bąbelkiem wszystko w porządku tak?

Jutro na tym lepszym klinicznym sprzęcie maja doszukać się drugiego dziecka,bo dzisiaj było mega zasłoniete i przyduszone przez to martwe...ciąża była jednokosmówkowa jednoowodniowa więc szanse na to,że drugie dziecko zyje jest znikoma

reklama
Madzia ja wierze, że może byc dobrze, ja tez juz słyszałam o takich wyrokach, a potem okazywalo sie wszystko złym snem. Moja koleżanka miala wielowodzie to robili jej jakies odbarczenie tych wod, może u Ciebie też sie uda. Nie jestem ekspertem, jutro na pewno tacy sie Tobą zajmą.

Postaraj sie położyć spać...

wszystkie jestesmy z Tobą, pamiętaj !

Smutny ten dzisiejszy wieczór strasznie.Myślę,że każdą z nas ta smutna informacja Madzi nas dotknęła.Pisać się nie chce,bo nawet nie wiadomo co pisać :-(Spokojnej nocy dziewczynki.

Dzień Dobry Dziewczynki.
Noc miałam nieprzespaną po wczorajszych złych wiadomościach. Ciężko zrozumieć, czemu tak się dzieje.

Może dzisiaj będzie lepszy dzień....w centrum pada.....jest już tyyyyyyyyyyle śniegu:-) Poszłabym na sanki, emuś ma wolne to by mnie powoził....ha....marzenia;-)

reklama
hehehe mialam ten sam pomysl;p marzenia nic nie kosztują:P

Mialam to samo Monia.... Bardzo mi jest przykro, ale zwazywszy na moj stan nie moge juz o tym myslec, bo oszalele....Musialam sie wczoraj wylaczyc z tematu, bo bylo juz bardzo zle

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry