Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
też mi się pojawiła jakaś pieruńska wysypka na łokciu. I troche swędzi....hm....można to czymś smarować? Eh.....trzeci trymestr to masakra.....problemy z cerą, paluchy jak parówki-ręki w piąstkę zacisnąć się nie da:-) Ale na szczęście do końca bliżej niż dalej.Pomału mam już dość, w pozycji poziomej to jak wieloryb wyrzucony na plażę, jak padnę to już się nie umiem ruszyć, na szczęście wysypka swędzi trochę mniej, teraz najgorzej jest na nogach blisko stóp, a tam trudno mi dosięgnąć, żeby się podrapać. Poza tym czuję się jak na początku ciąży, dwa dni przespałam, nie mam na nic siły, wróciły mdłości, w ciągu dnia mało jem, za to przed snem obowiązkowa kolacja i nad ranem pierwsze śniadanie, łzy mi ciekną z byle powodu, bez powodu też.... no to się poużalałam nad sobą biedną i teraz pora wziąć się w garść :-)
Jeszcze 10 dni i do szpitala, a za 2 tyg. maluchy już będą ze mną. Muszę zacisnąć nogi i doczekać.

Wytrzymam,tyle już wytrzymałam to te 2 dni mnie nie zbawią:-)
Dziewczyny,a jak Wy się czujecie?
Stresa mam niesamowitego,tym bardziej że jeszcze muszę kombinować z kim tu zpstawić moją córkę na czas pobytu w szpitalu,bo jak się okazało osoba,która miała mi pomóc musiała zmienić plany,no cóż takie życie![]()
A maz nie moze wziac urlopu, mama albo tesciowa???? U mnie jest tesciu, bedzie zaprowadzal i odbieral mala, gotowal obiady itpIskierka nie przejmuj sie- to normalne na tym etapie i rzeczywiscie moze oznaczac, ze porod juz niedlugo, ale niekoniecznie za dzien czy dwa. Pewnie szyjka sie skraca i czop odchodzi.... Ale to nic- jestem chodzacym przykladem na to, ze bez czopa mozna wytrzymac prawie 2 tygMartwię się, czy wytrzymam jeszcze tydzień. Brzuch mnie pobolewa tak delikatnie, upławy jakieś takie brązowate lekko się zrobiły. Będe dzwoniła do lekarki. Nie podoba mi się to, bo w tym tygodniu jej nie będzie :-( Trzeba będzie mocno zacisnąć nogi i leżeć...

Dziewczyny wpadam tylko na chwilę, doczytam Was wieczorem.
Melduje, że wczoraj na połówkowym wyszło wszystko super:-), Dzidziole zdrowe i prawidłowo rozwiniete, na 100% dwóch chłopaków, jeden waży 400gr, drugi 444gr, wszystko maja na swoim miejscu:-)
Faktycznie czuję gorzej Malca z lewej bo on ma lozysko na przedniej ścianie, które amortyzuje kopy. Bardzo sie cieszę i na taką wiadomośc czekałam:-)
Masakra-ta koncowka jakas strasznie meczaca
Cale szczescie, ze ten brzuch sie obnizyl i mozna spac ufffIskierka nie przejmuj sie- to normalne na tym etapie i rzeczywiscie moze oznaczac, ze porod juz niedlugo, ale niekoniecznie za dzien czy dwa. Pewnie szyjka sie skraca i czop odchodzi.... Ale to nic- jestem chodzacym przykladem na to, ze bez czopa mozna wytrzymac prawie 2 tyg![]()