Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do tego twardnienia brzucha to ja byłam w ten poniedziałek u ginki i jej mówiłam,a ona mi,że póki co mam nadal brać no-spę.teraz wizytę mam na 5-go marca i mam nadzieję,że zaleci mi coś innego na te twardnienia bo nie wiem po co mam brać tą no-spę jak to na mnie nie działa.Stresuje mnie ten twardy brzuch.
Jak byłam w pierwszej ciąży to jadąc do porodu kupiłam sobie jeszcze po drodze pączki i cole bo wiedziałam,że potem będzie mi zakazane jak będę karmiła więc wykorzystałam ostatni moment
nie ma co popadać w paranoje żywieniowe.Ja jem różne rzeczy ale z umiarem

wiem kochana, że jest Ci mega cieżko..bedziesz rodziła CC czy SN?Hej dziewczyny,no rozczaruje Was,ja jeszcze w domku.Spaceruje po chacie w nadziei,że dziewczyny się zmobilizują,a tu dupa![]()
Gadałam dzisiaj z moim doktorkiem(roztrzepany jakiś koleś),powiedział żebym się nie stresowała,że jeszcze nie urodziłam,mam czekać-tylko ile ja się pytam![]()
hehe skądś to znamDzień doberek. Dziś trochę później, ale zmieniłam kolejność: najpierw obowiązki (ogarnięcie mieszkanka, siebie i ugotowanie zupki) a dopiero później zasłużony relaks z kawką:-) Jak jest odwrotnie to już potem mam większe opory, żeby za coś się zabrać.
ja miałam przy końcówce pierwszej ciąży, więc znam ten ból i bardzo współczujęDziewczyny,tak od paru dni mam częstsze wizyty w kibelku i pierdzielona menda mi wylazła,swedzi jak cholera,a najgorsze jest to,że to swędzenie przeniosło się też nieco wyżej![]()
ja nie mam jakos mega jazdy na fastfoody w tej ciąży i jestem mega zadowolonaobiecuję poprawę ;-)
Dziewczyny mam plan na dziś....zjem ostatniego, mega niezdrowego hamburgera z mac donalda i napiję się ostatniej coca-coli. Ostatniej w sensie ciąży i karmienia piersią. Niedawno jadłam ostatnią pizzę a dziś hamburgerek. Normalnie ślina mi cieknie. Ogólnie w ciąży odżywiałam się bardzo racjonalnie.....dużo warzyw, kasz, do picia tylko słaba herbatka, woda i soki. Ale dziś koniec z tym![]()
hehe własnie obiadek wsówałamI od jedzenia do hemoroidów.....hahaha.....ciężarną być![]()
czary mary czary marydziewczyny krwawieniem z dziąseł i nosa to sie nie przejmujcie - na drugi dzień po porodzie myłam zęby i dziąsła już mi nie krwawiły![]()
aimee ja po 3 tygodniach zjadłam pizze z pizzerii, karmiłam młodego 11 miesięcy..nic mu nie było, więc to nie zawsze prawda, że dieta karmiącej mamy to ryż, kurczak i marchewa gotowanaDziewczyny,jesteście boskie:-):-):-) no za to, ze przyznajecie się do coli i fast foodów od czasu do czasu.. Bo ja ozywiście też grzeszę, ale poza mężem nikomu się nie chwalę, bo to wstyd i boję się, że mnie ludzie zlinczują...Ale macie rację, przy karmieniu to dopiero będzie wyrzeczeń, wiec teraz nie ma co się zadręczać wyrzutami sumienia.
Mój mąż obecnie próbuje rzucić,ale coś nie bardzo mu wychodzi.Na szczęście u nas nigdy się nie paliło.palarnia zawsze była na balkonie bo inaczej śmierdzi w domu i nie chcieliśmy,żeby córka wdychała.Mnie nawet mrozy na balkonie nie szkodziły taki palacz zapalony byłam
Mam nadzieję,że już do tego nie wrócę.