Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
enaflo miło,że do nas zajrzałaś.W wolnej chwili wrzuć fotki swoich pociech:-)
mati no niestety ból brzuszka w nocy znów się pojawił i to silny.Teraz takie ćmienie.O 10 zadzwonie do mojej ginki zapytać co dalej z tym zrobić.A jak Twoje samopoczucie?
mati właśnie oglądam tvn Jak zadzwonię do ginki to dam znać co mi powiedziała.Nie chcę wyjść na panikarę,ale ten ból brzucha od dwóch dni jest tak silny,że to mnie martwi.
czesc dziewczyny-jak tam samopoczucie?ja cala noc nie spalam-niegalam siku co chwile.teraz jestem padnieta-jakos bola mnie nogi-nie moglam sie ulozyc w zaden sposob.czy wy tez czasami tak macie w nocy?
Idę wziąć prysznic i mąż mnie zawiezie do lekarza.Dzwoniłam do ginki i mówiłam i tych silnych bólach brzucha zwłaszcza w nocy.Powiedziała,że nie ma co czekać bo ona musi mnie zbadać.Trzymajcie kciuki.Mam nadzieje,że z moimi dziećmi wszystko dobrze.