lilly815
Fanka BB :)
toliveistodie a to nic nie szkodzi.Dzieciaczki tak szybko rosną,że moim zdaniem nie ma co kupować dużo ubranek w rozmiarze 50-56 bo z tego rozmiaru błyskawicznie wyrastają.:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szałowe te body piekne kolory moze bym sie skusila i poprosila tesciowa zeby kupila ale ja jeszcze niewiem kto u mnie zamieszkuje wiec niestety nie kupie dopiero za miesiąc sie dowiem na polówkowym:-Dziewczyny od 8 marca będą śliczne body bawełniane w biedronce :-) Tylko trzeba od rana polować bo ostatnio też były ładne ze smerfami,ale poszłam popołudniu i już było przebrane.Podaje link do gazetki
Gazetka promocyjna Biedronka od 05-03-2012 do 14-03-2012 • Okazjum.pl
Ja na połówkowym nadal się nie dowiedziałam jakiej płci jest drugi dzidziuś bo nie chciał się pokazać.Czasami do samego końca to jest niespodzianką.Także ja z małym dystansem podchodzę do tego kto u mnie mieszka
Nie tak dawno jakaś dziewczyna tu pisała,że z dziewczynki zrobił się chłopiec :-)
Na razie jeszcze nic nie mam oprócz kilku ubranek,a wydatków tyle,że jakoś musimy to na kilka razy rozłożyć.Do tego remont chcemy zrobić,a to dodatkowe koszta.Nie mam nic po mojej córce tak więc wszystko sami od podstaw musimy kupić.mati-ty jestes tydzien przede mna i ja tez bym juz chetnie cos kupowala,bo wiem,ze potem to na szybcika wszystko.a ja nie chce zeby maz sam wszystko wybieral.ja zaczne jak bedzie wszystko ok po polowkowym.:-)