reklama

Ciąża bliźniacza

Też bym chciała działeczkę,ale niestety nie mam.Idę zaraz się zważyć.Ostatnio miałam 10kg do przodu,ciekawe jak jest teraz.najlepsze jest to,że nikt nie wierzy,że już 10kg mi przybyło.Podobno u mnie tego nie widać.Nie wiem,może dlatego,że jestem wysoka.

reklama
ja mam na plusie 4kg i waze teraz 57 kg i tez nie widac ale ja jestem niska 1,65
lilly wiesz przestalo byc to dla mnie wazne teraz tylko mysle oby donosic szczesliwie ciaze a reszta nieistotna

Dla mnie też to nie ważne.Zwyczajnie ważę się z ciekawości ;-) W pierwszej ciąży przybrałam 19 kg i w tydzień po porodzie wagę miałam jak sprzed ciąży.mati,a Ty nie myśl tak cały czas o tym czy donosisz.Na pewno będzie dobrze i tego się trzymaj.

mati-i ja mam dzialeczke ale chyba mama bedzie musiala ja przejac na jakis czas.ja pewnie nic nie zrobie aby na trawke pojde z pieskiem i pojesc.maz calymi dniami w pracy to tez nie popracuje.oj jak ja juz chce wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiem staram sie myslec pozytywnie ale dopadaja mnie jakies schizy wiesz jak to jest
oby do wizyty. wyczytalam w internecie ze szyjka moze mi sie skracac od infekcji caly czas sie lecze ale zadnych rezultatów

mati-i ja mam dzialeczke ale chyba mama bedzie musiala ja przejac na jakis czas.ja pewnie nic nie zrobie aby na trawke pojde z pieskiem i pojesc.maz calymi dniami w pracy to tez nie popracuje.oj jak ja juz chce wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja to nawet na nia nie pojde tylko na zdjecia moge popatrzec u mnie mąz bedzie obrabial dzialeczke wsumie tam same iglaki skalniaki i trawka ale zawsze jest co robic

isskra ale fajnie i dziedziaczki calkiem spore:) regeneruj sie a pozniej pelen opis porodu!

Oczywiscie mialam sie uczyc...hmmm moze pozniej.Dzien minal na jedzeniu paczkow w czekoladzie z mama(stwierdzilam ze musze sobie pofolgowac troszke po przy karmieniu sie skonczy) i jezdzeniu za szafakami wiszacymi bo brak nam miejsca a gdzie tu dwa lozeczka wstawic!jedno na styk sie miesci...no tak ale skad mielismy wiedziec ze blizniaki beda:p

Ja jutro znowu mocz na posiew ide zrobic bo jakas genialna kobieta zagubila moje wyniki(bez komentarza) i za tydzien wizyta(coraz czesciej mam twardy brzuch ale to pewnie jak przesadze z chodzeniem)

Powidzenia na wszystkich wizytach w tym tygodniu!

reklama
wiem staram sie myslec pozytywnie ale dopadaja mnie jakies schizy wiesz jak to jest
oby do wizyty. wyczytalam w internecie ze szyjka moze mi sie skracac od infekcji caly czas sie lecze ale zadnych rezultatów

Ja mam infekcje całą ciążę, a szyjka jest cały czas długa i trzyma. Rozmawiałam z koleżanką w szpitalu, która mówiła mi, że w pierwszej ciąży infekcje miała non-stop, a w drugiej nic, cała ciąża czysta... taki nasz urok :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry