Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to juz się więcej nie powtórzy, wstyd mi, że byłam taka głupia, możecie kopnąc mnie wtyłek, sama bym to zrobiła ale tylko dupa troche ożyła i już głupoty robię ehh zła jestem na siebie ale basta....niuleczka-no ja wlasnie z przerazeniem czytalam o twoim udziaale w remoncie .moj gin to samo mowi o ciazy blizniaczej-stan podwyzszonej gotowosci.![]()
i chcemy kupic lekką parasolkę.

zobaczymy- zdam relacje w weekend
Na wizycie lekarz mi powiedzial, ze "Pani juz rodzi", wiec nie bylam zdziwiona, kiedy przed 5 pekl mi pecherz (Zwała, ze z hukiem- bylam w szoku
) Zadzwonilam spanikowana do mojego lekarza, po 15 min oddzwonil, ze juz jedzie do Szpitala.. Na Izbie okazalo sie, ze juz wszyscy wiedza, co i jak ( zadzwonil i wydal dyspozycje)- szybciuitko mnie zbadali- mialam juz 5 cm rozwarcia. Po przyjeciu- na porodowce, bylo juz 7 cm. Zawiezli mnie na USG, tam wparowal moj lekarz i przegonil mloda lekarke, ktora chciala mnie badac. Szybko ocenil sytuacje i skierowal na odpowiednia sale porodowa. Dalej wszystko rozegralo sie blyskawicznie- powiedzial mi, kiedy i jak mam przec, jak bylo juz 9 cm, podlaczyli mnie do ktg.Parte byly krotkie, wiec podlaczyli oksytocyne. I wtedy sie zaczelo. 3 parte i maly byl na swiecie- urodzil sie o 6.00. No i najtrudniejsze bylo przed nami- Zuza polozona byla miednicowo. Zaczal robic jakies czary mary na moim brzuchu- jak sie pozniej okazalo- obrocil mala w brzuchu glowka w dol
No i jeden party i 6.08 byla juz na swiecie
Piekna sprawa- bez niepotrzebnego bolu, nerwow, bledow i znieczulenia. Moze byla to w duzej mierze kwestia zaufania- czulam sie bezpieczna, otoczona kompetentna opieka. Zycze Wam Wszystkim takich porodow i takich lekarzy!!