reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Witam was w pochmurny poranek
NIULECZKA ciesze się że wszystko w porządku
YUMMY jeszcze raz gratuluje a jak czytam o twoim porodzie to też bym chciała tak szybko urodzić i coraz bardziej zastanawiam się nad sn ale nie wiem czy moje maluszki się odwrócą czy jednak będzie cc zobaczymy jeszcze

AGATA88 następna w kolekjce jesteś ty a później ja z tego co patrzyłam to taka jest kolej
AGATA88
MIKI3274 JA
ANUŚKA25
NIULECZKA
AGUCHA1986
LILLY815

to jest mniej więcej taka kolej :-)

dzień dobry:-)
Yummy
przepiękne maluchy....ucałuj je od BB ciotek:-)Poród pozazdrościć.....ech.....sama bym chciała rodzić w takim ekspresowym tempie i tak przyjaznej atmosferze. U mnie poród sn chyba nie wchodzi w grę, bo pierwsza dziewczynka zasłania tułowiem i nóżkami ujście no i mam łożysko bardzo nisko.
Ja już wszystko mam dla dzieci, pokoik zrobiony, łóżeczka stoją, wszystko wyprane i wyprasowane. Mąż tylko powłóczy pościel i gitarrra. Wóżek zamawiamy ABC Zoom, będziemy czekać na niego tydzień więc to się załatwi jak się dzieci urodzą. Foteliki i bazy samochodowe już czekają.
Tylko torba do szpitala jeszcze nie spakowana:sorry:Zrobię to w przyszłym tygodniu.

Mam pytanie do dziewczyn które już urodziły albo są w wysokiej ciąży....macie/miałyście takie wodniste upławy. Bo ja od paru dni mam i załączyła mi się schiza, że to mnogą być wody płodowe. Z drugiej strony jak tak czytam w necie to w 3 trymestrze zwiększona wydzielina jest normalką....hm.....

Moniek też mam w planie abc desing zoom,jakiś czas temu była oglądać na żywo ten wózek i wygląda na bardzo funkcjonalny,ale jest bardzo drogi jeśli doliczyć gondole,foteliki i adaptery.Także myślę o używanym.A Ty nówkę kupujesz?

lilly ja foteliki kupiłam używane, właściwie jeden dostałam a drugi kupiliśmy za 200 zł. A wózek kupują moi rodzice:-)-wiesz pierwsze wnusie to się dziadki ekscytują:tak:
My się zdecydowaliśmy na ten wózek ze względu na to, że łatwo się składa, jest fdunkcjonalny i mieści się do bagażnika naszego autka.

dziewczyny prosze pomozcie-od paru dni mam zatkany nos(wiem ,ze tak moze byc w ciazy)-dzisiajto juz myslalam,ze sie udusze.posmarowalam nos amolem ale jakos slabo dziala.jakie krople mozna stosowac do nosa i czy ktoras z was tak miala?to naprawde stalo sie bardzo uciazliwe.

Ja to już mam od pary miesięcy - ponoć przejdzie po porodzie. Jeśli o mnie chodzi to jest to dla mnie najbardziej uciążliwy objaw ciąży - przeszkadza spać w nocy. Nawilżacz, sól morska i aby do porodu.:-)

reklama
Moniek no ja właśnie też chcę ten wózek z powodu jego funkcjonalności.Mieszkam w bloku i raczej będę zdana na siebie,także wózek musi być bardzo funkcjonalny,a ten jest:-) A gondolki kupujesz?Podobają mi się też inne wózki,ale albo są za szerokie,albo ciężko się składają itd.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry