Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam pytanie do dziewczyn które już urodziły albo są w wysokiej ciąży....macie/miałyście takie wodniste upławy. Bo ja od paru dni mam i załączyła mi się schiza, że to mnogą być wody płodowe. Z drugiej strony jak tak czytam w necie to w 3 trymestrze zwiększona wydzielina jest normalką....hm.....
AGATA88 następna w kolekjce jesteś ty a później ja z tego co patrzyłam to taka jest kolej
AGATA88
MIKI3274 JA
ANUŚKA25
NIULECZKA
AGUCHA1986
LILLY815
to jest mniej więcej taka kolej :-)

laseczki a widziałtscie baby joggera?
laseczki, a jakies papierki lakmusowe, czy jakos tak?
podobno można cos takiego kupić w aptece.
toliveistodie a gdzie kupowalas i jaki kolor?
zobaczę jeszcze dzisiaj jak to będzie....cholercia mąż na wyjeździe wróci jutro, ja sama bez autka. Mam nadzieję, że to nie TO.Moniek ciężko powiedzieć mi w 34+4 zaczęły sączyć się wody i tego samego dnia urodziłam, ale jak piszesz wodniste upławy to chyba nie wody hmmm pewnie tylko lekarz może to ocenić. Mi się tak wody sączyły, że miałam wrażenie że popuściłam siusiu w majtki, dla mnie było to szokiem że nie było żadnego chlup ale wody podobno mogą się sączyć kilka dni. Może lepiej dla pewności skontaktuj się z lekarzem. Będzie dobrze![]()