Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
miki to chyba u kazdego indywidualna sprawa z tym brzuszkiem,ja musze w koncu zdjecie zrobic i wrzucic.Moj brzuchol tak ostatnio wyskoczyl ze mam wrazenie ze peknie nim urodze
miki pokaźny apartament dla maluszków.Super brzusio :-) ja za jakieś pół godz też wrzucę swój,ale fotka będzie sprzed 2 tyg.Od tamtego czasu trochę urósł chyba.To dziś wrzucę te,a jutro aktualne sobie zrobię.Wrzucajcie focie swoich brzucholków.
Witam
Dziewczyny bardzo się martwię bo stawia mi się brzuch i bolą plecy. Wizyta we wtorek. Poprzednie ciąże na fenoterolu. Bardzo sie boję. Kurczę czemu strach przed porodem przedwczesnym musi zakłócać mi spokój w ciąży. Zazdroszczę tym co są po 34 tc. Ale mam doła...przepraszam, że tak egoistycznie ale tutaj wiem,że mogę liczyć na zrozumienie. Nie musicie odpisywać, nie pisuje z wami regularnie ale was podczytuje.
Pzdr
Na razie takie małe bo z telefonu.Jutro wrzucę jakieś większe aparatem zrobione.Tak więc pierwsza fotka jest robiona 17 stycznia czyli jakiś 15/16 tydz a druga fotka zrobiona 19 luty czyli 20 tydz.Na tej drugiej fotce z zielonych dresach mam już 10 kg do przodu.
lilu02 Witaj.No cóż Ci mogę powiedzieć,trzeba do gina pomykać.Kilka postów temu opisywałam moją sytuację bardzo podobną plus bolesność brzucha no i mam leżeć i leki.
A dziękuję.Ciekawe jaki będzie za kilka tygodni już mam 10 kg do przodu,ale o dziwo waga od ponad tygodnia stoi w miejscu.Ale jak będę leżała w łóżku to na pewno sporo jeszcze przybiorę.A Ty pochwalisz się swoim brzusiem?:-)
kurcze wlasnie caly czas probowalam...zrobilam sobie zdjecie telefonem i chcialam wrzucic tu i cos nie moge...jestem tak rozgarnieta ze pewnie jutro mi to maz dopiero zrobi ja przybralam ok 13 i na tym stanelo choc brzuchol mam ooogromny jakos kolo 25-26 tyg tak mi wywalilo i jakas taka cala juz opuchnieta jestem.Same zobaczycie wrzuce jutro fotke przed i po
Hej,wszystkie brzuszki cudowne:-):-):-)
Ja zaraz zmykam do malutkich :-)
Jeszcze czekam na materace i pościel,zamówiłam na allegro.Dziewczynki róbcie wcześniej wyprawkę ,bo ja czekałam do końca.Co prawda mam czas jeszcze ale tyle tego jest,że głowa mała:-):-)Dzieci ważą po 1750:-).Tfu tfu ładnie przybierają.Pozdrawiamy Wszystkie ciocie.