reklama

Ciąża bliźniacza

czesc dziewczyny.u mnie w lubelskim nareszcie piekna pogoda chociaz zimno.SUPER BRZUSIE!!!!wieczorkiem i ja dolacze swoj.tez mam sporych rozmiarow i przytylam 10 kg.ale co tam!potem sie bede tym martwic.mati i ty wrzuc zdjecie swojego brzuszka!:-)

reklama
Witam kobietki w ten słoneczny poranek :-) Mam nadzieję,że u Was też świeci piękne słoneczko.Nocka dziś minęła mi średnio,bolał mnie brzuszek znów :-( ale nie było tak najgorzej.Dobrze,że w poniedziałek mam wizytę u gina.Myślałam,że rano tu zajrzę i będzie więcej fotek Waszych brzuszków.No nie bądźcie takie i pochwalcie się :-):-)

Agatka to super,że maluszki dobrze przybierają na wadze.Mam nadzieję,że już wkrótce będziesz mogła zabrać je do domku :-) Kochana co do wyprawki to na razie mam troszkę ubranek i to póki co na tyle.W pierwszej ciąży zaczęłam kompletować między 7/8 miesiącem,ale w tej ciąży bliźniaczej myślę,że warto to trochę szybciej zrobić.Buziaczki dla Ciebie i maluszków :-):-)

mati a Ty gdzie zniknęłaś?

Miłego dnia dla Was :-)

Hej u nas w Poznaniu tez piekna pogoda az chce sie zyc!a tu maz wyjechal mi na pol dnia a sama mam zakaz wychodzenia na spacer taki krociotki chociaz 5 min wokol bloku:D no nic poczekam na niego(jak i ze wstawianiem zdjec) a poki co ide sie uczyc...wrr jak ja tego nie lubie ale pociesza mnie fakt ze ostatni raz w zyciu to robie!:D

agata ucaluj maluszki,powiedz ze maja dalej tak ladnie przybierac bo ciocie z bb czekaja na zdjecia ale juz z domku zrobione;)
masz racje z ta wyprawka dlatego ja juz spokojnie czekam na swoja kolej i wszystko mam pokompletowane:)
a Ty kochana jak sie czujesz??

witam dziewczynki jestem jestem
widze ze temat brzuszkow -wrzuce oczywiscie tez zdjecie tylko tak mysle jak by to zrobic
wczoraj tesciowa wpadla z kolacja wiec glupio tak siedziec przy kompie
dzis u mnie tez pieknie swieci slonce tylko jak to z rana zimnawo jeszcze
mąz zaczol robic generalne porządki a ja sobie leze

kurcze tak sobie leze z kompem i moimi pomocami naukowymi...i sie zastanawiam gdzie podzialy sie te weekendy gdzie od rana mialam zaplanowanych juz milion rzeczy:D wieczorem spotkanie ze znajomymi itd:D no gdzie??
Juz nawet chodzenie na wyklady wydaje sie teraz fajne:p

A to Was zaskoczę, bo ja też sobie leżę :-D:rofl2: hehe..... wcinam kanapeczki kolorowe wiosenne,zrobione przez męża.Za chwilę jadą z córką do jej koleżanki bo chce się pobawić,nudzi się dziecku w domu.
mati dawaj zdjęcie i nie marudź.Ja sobie sama robię jak mi nie ma kto zrobić.:-)

mati normalnie tak jak piszesz nowy post i tam w tym oknie masz taki jakby obrazek (pod buźką to jest) klikasz i wybierasz fotkę z kompa i tyle.

mati już wiesz czy opisać Ci kolejno jak z tą fotką?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry