reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
mati no jedna to będzie Lena a druga (prawdopodobnie też dziewczynka) to mojej córce też się podoba Zuzia,a mi Amelka.Dla dziewczynek wydaje mi się,że łatwiej można wybrać imię.Jeśli byłby chłopiec to mi się Gabriel podoba i w sumie innego pomysłu na chłopca nie mam

miki mi problem spuchniętych nóg minął odkąd muszę ciągle leżeć.Tak więc więcej odpoczynku i wieczorkiem zanurz sobie stopy w chłodnej wodzie.Ja mam taki masażer do stóp,ale można np nalać sobie do miski wody i chłodzić stópki :-) a i mię Oliwier bardzo ładne:tak:

Ostatnia edycja:
dziewczynki bardzo ladnie z tymi imionami.byla dzisiaj u mnie moja kolezanka w ciazy-ona da swojej corci imie konstancja.ja myslalam o kornelii -wiecej pomyslow na imiona na razie nie mam.okaze sie za 2 tyg.
miki-na spuchniete stopy mi lekarz kazal zagotowac pietruszke w wodzie i pic wywar 3xpo 1 filizance.naprawde pomaga tylko niedobre.a i lezzalam z nogami w gorze.

a mi sie Kornel dla chlopca podoba i Marcel ale mezowi podoba sie jeszcze Kajetan,Cyprian,Amadeusz i wez tu czlowieku badz madry:D
ale jak jakims cudem...w co watpie bedzie dziewczyna jedna to wlasnie kornelia albo marcelina tak mi sie podobaja te imiona:)

tak tak na opuchniecia to ja juz sama pietruszke gryze i wcinam peczkami:D i pomoaga!

reklama
Dziewczyny nie wydaje wam się że mam mały brzuchol jak na ten tydzień ciąży

25,6[2].jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry