Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
on wręcz od początku jest pewny,że są dziewczynki.No już jedną pannę mamy i mąż mówi,że będzie miał w domu same dziurawce hehe
Dziś zalicytowałam ubranka śliczne dla dziewczynki na allegro,ale czy wygram aukcję to się okaże.anuska to ty jeszcze niewiesz jak plec
teraz bedziesz miec połówkowe?
ja robie za miesiąc to tak jakos bede tez kolo 23 tyg
Jaedną pleć poznałam w 16tc-synek ale to trzeba jeszcze potwierdzić,a drugi brzdąc się przed nami chowa od pierwszego usg:-)Super wieści!Ciekawe jakie to drugie imię i czekamy na zdjęcia oczywiścieDonka właśnie odpisała,że chyba jutro wyjdą do domku i że dziewczyny dokazują :-) jednej córeczce zmienili imię.

Witam
Dziewczyny bardzo się martwię bo stawia mi się brzuch i bolą plecy. Wizyta we wtorek. Poprzednie ciąże na fenoterolu. Bardzo sie boję. Kurczę czemu strach przed porodem przedwczesnym musi zakłócać mi spokój w ciąży. Zazdroszczę tym co są po 34 tc. Ale mam doła...przepraszam, że tak egoistycznie ale tutaj wiem,że mogę liczyć na zrozumienie. Nie musicie odpisywać, nie pisuje z wami regularnie ale was podczytuje.
Pzdr

Świetne kolejne wiadomości,niech nasze forumowe maluszki rosną jak najszybciej żeby z mamusią być w domku;-)Trzymamy wszyscy kciuki!Hej,wszystkie brzuszki cudowne:-):-):-)
Ja zaraz zmykam do malutkich :-)
Jeszcze czekam na materace i pościel,zamówiłam na allegro.Dziewczynki róbcie wcześniej wyprawkę ,bo ja czekałam do końca.Co prawda mam czas jeszcze ale tyle tego jest,że głowa mała:-):-)Dzieci ważą po 1750:-).Tfu tfu ładnie przybierają.Pozdrawiamy Wszystkie ciocie.

no i w nocy oczywiście też
już byłam strasznie zaniepokojona.Śliczny brzusio taki zgrabniutki
Niech przybierają dalej to niedługo do domku wyjdą. Buziaczki od cicoć z BB.Hej,wszystkie brzuszki cudowne:-):-):-)
Ja zaraz zmykam do malutkich :-)
Fajniutki i zgrabniutki ten twój brzusio.
Mój brzuszek i 1m w pasie:-):-):-)