Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja miałam robiona raz na początku, ale wyniku nie znam, jakby był zły, to bym sie o tym dowiedziała, bo by dzwonili.dziewczyny co tak cicho? czym sie tak zajełyscie ?
i kolejny weekend za nami
własnie wyczekuje pysznych zapiekaneczek które robi mój mąż
dziewczyny powiedzcie ile razy mialyscie robioną cytologie w ciazy i z jakim wynikiem?
zabolek, ja nie zgodze, sie z tym, że mama zawsze rozpoznaje płacz dziecka..u nas było może z 10 kolek i wiedziałam, że to jest to..bo to jest charakterystyczny wrzask..ale nie wiedziałam, czy młodemu zimno, ciepło, głodny czy ma mokroniuleczka nie martw sie poki co. po kilku dniach bedziesz potrafila stwierdzic ktory placz jest na co. zobaczysz wszystko bedzie ok. a obsluga niemowlaka no coz tez nic skomplikowanego - zreszta swoje wiesz jak wziasc. jak spojrzysz na te maluchy to wierz mi bedziesz wiedziec najlepiej jak sie co robi i nawet moze dojsc do tegoze bedziesz pouczac meza czy rodzinke ze zle trzyma czy cos hehe
agata mnie boli pod łopatka jakis mięsień, ale miałam takie bóle juz przed ciąża. mi Franek wpycha dupke pod żebra i to jest dla mnie uciążliwe, ale jakos daje rademagda tez Cie tak bola plecy?? bo ja juz nie wiem czy siedziec,lezec,chodzic czy z balkonu skoczyc;D
ja pije jak mam ochote, ale taką z jednej płaskiej łyżeczki i duzo mlekawitajcie dziewczyny
agata rozumiem doskonale twoje bóle, ja mam niewielki jeszcze brzuch ale jedna dzidzia siedzi mi na pecherzu i kurde juz tez niewiem czy lezec czy siedziec bo pecherz cisnie niemiłosiernie chyba przez to zrobiłam sie jakas nieklamotna:-):-)
dziewczyny pijecie kawe?i jak czesto?