czesc dziewczyny.mi troszke z rana szwankowal komp.nocke mialam kiepska.wczoraj wykorzystalam ladna pogode i sie za bardzo sforsowalam-ochodzilam sie a potem jeszcze pojechalismy w gosci.nogi tak mnie bola,ze szok.dzisiaj troszke sie ogarnelam-umalowalam wlosy i odpoczywam.
LILLY-ja bym na twoim miejscu sie oszczedzala-organizuj corci czas tak,zebys ty sie nie przemeczala.naprawde to nie zarty.
MATI -jak nastroj?widze,ze sobie radzisz z lezeniem dobrze.pozdrawiam dziewczynki.czekam wlasnie na obiad od tesciowej,bo nasmazyla kotletow jak sie dowiedziala,ze mam anemie.dalej pije sok z buraka-ciekawe czy cos pomoze?
LILLY-ja bym na twoim miejscu sie oszczedzala-organizuj corci czas tak,zebys ty sie nie przemeczala.naprawde to nie zarty.
MATI -jak nastroj?widze,ze sobie radzisz z lezeniem dobrze.pozdrawiam dziewczynki.czekam wlasnie na obiad od tesciowej,bo nasmazyla kotletow jak sie dowiedziala,ze mam anemie.dalej pije sok z buraka-ciekawe czy cos pomoze?
. Nie wiem jak karmic, przewijać, kąpać, pielęgnować, usypiac, ubierać, odczytywac sygnały co takiemu dziecku akurat dolega....ło matko mam nadzieje, ze instynkt jakos mi to wszystko podpowie.

dasz rade kochana!!!!!! good luck;-)