Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja swego czasu też miałam w nocy skurcze i kupiłam sobie MAGNE B6 to jest magnez które mogą brać kobiety w ciąży i mi przeszły oczywiście ne odrazu tylko po paru dniach a zażywam je 3 razy dziennie po 1 tabletce :-)Dziewczyny pomożecie mi ztymi skurczami stóp i łydek w nocy? czy cos moge na to zaradzic bo do wizyty mam jeszcze mase czasu...
ale uśmiech dziecka a teraz dzieci i to jak słodko już śpią wynagradza wszystko.Na pewno ważne,żeby mieć wsparcie w trudnych chwilach.Bo mieć dzieci to nie tylko ładnie je ubierać i wozić w wózeczku,ale także masa trudu codziennego.Nie ma idealnych mam i nie ma idealnych dzieci

( u mnie do jekow dzieciakow dochodza jeszcze jeki starego, ze jest wykonczony, jakbym ja codziennie rano z znudow walila sobie nowy pedicure
), wiec dochodza nerwy na tym tle, bo jak wszyscy wiemy, oni z jakiejs slabszej gliny;/// Ale gdy juz budza sie co 3 h i ladnie odbijaja i nie maja kolek to zyc nie umierac:-) chyba ze w domu starsze rodzenstwo to nie do konca
najgorsza opcja to taka gdy maja kolki i pomiedzy karmieniami wciaz sie preza i nasze spania sprowadza sie do lunatykowanie we troje
jedno budzi drugie drugie trzecie i wszyscy sa mocno nakreceni a my tak wykonczeni, ze nie wyrabiamy na zakretach:-) bywa roznie... tak jak rozne sa dzieci, ale badzmy dobrej mysli
. Nie wiem jak karmic, przewijać, kąpać, pielęgnować, usypiac, ubierać, odczytywac sygnały co takiemu dziecku akurat dolega....ło matko mam nadzieje, ze instynkt jakos mi to wszystko podpowie.