reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
hej dziewczynki! ja z kolei bardzo Wam polecam na poczatek ubranka z H&m w rozmiarze 0-1- to jedyne ubranka poza mothercare 50 w ktorych maluchy sie nie topia, a wcale nie urodzily sie takie male, bo mierzyly 53 i 51 cm. Mamy np kombinezony z tej firmy w rozmiarze 0-1 i sa wieksze, ale nie tak ogromne jak te w rozmiarze 0-3, ktore bardziej pasuja na rozmiar 3 niz 0.

agatka co do postepow to... czynie ogromne postepy w oddelegowywaniu obowiazkow:-D teraz mam tescia stale do pomocy, wiec jest super, odciaza mnie, robi zakupy, zajmuje sie maluszkami, zaprowadza mala do przedszkola...

tak nerwy przeszly rano zawsze tak mam dzis bylam zla na babcie bo mówilam ze nie ma potrzeby zeby przyjezdzala ale ona sie uparla a ja jakos nerwowa jestem cały czas poprostu czasem chcem miec chwile ciszy

i bardzo dobrze yyummy jesli ktos oferuje pomoc zawsze przyjmuj!a co przynajmniej mamunia nie bedzie sfrustrowana to i dzieciaczki spokojniejsze jak mam szczesliwa:)

mati rozumiem Cie zawsze ktos nad glowa,ja to nawet jakies potajemne delegacje mam jak maz musi wyjechac na jeden dzien...masakra a czasemu samej lepiej sobie posiedziec w ciszy i spokoju(bo juz niedlugo tego nie bedzie:D)

ale dzisiaj to forum cos nie chce chodzic...zanim sie do was dostalam pol wieku minelo...

a ja dzisiaj ostatni raz hmmm w sumie jeszcze 16 na obrone jade ale prawie ostatni razy wybieram sie poza sciany domu na imieninowa kolacje mamy-a ze bede blisko Hm to zajrze moze cos chlopakom kupie(zdam relacje czy jakies fajne promocje sie pojawily).

I tradycyjnie od rana wymiotuje...eh

Yummy fajnie masz z teściem:-) Ja mam tatę na emeryturze ale jakoś bałabym się zostawić z nim maluszki....pamiętam jak mnie z przedszkola zapominał odbierać bo zasypiał po pracy, albo jak mu z wózka wypadłam( to znam tylko z opowieści), na szczęście byłam w beciku:szok:
Na spacer pewnie je dostanie ale żeby jakoś szczególnie miał się nimi zajmować to chyba i on i ja byśmy nie chcieli;-)

Agatka jak będziesz w h&m to looknij też na ciuszki dla dziewczynek....może męża wyślę, albo jeszcze przed porodem zawlokę tam swoje wielkie cielsko;-)

dziewczyny u mnie tez cos muli komp ze masakra
moniek mialam podobny przypadek do twojego -tez wypadlam z wózeczka tylko ze moja siostra to zrobila bo byla o mnie zazdrosna i do dzis mam pamiątek na czubku głowy ale na szczescie nie widac tej blizny

Laski a kiedy macie w planie zakup wózka?Czy może już któraś z Was kupiła?Ja przy pierwszym dziecku kupiłam dopiero po porodzie,ale kupić pojedyńczy wózek to no problem.Gorzej jest z bliźniaczymi,żeby kupić taki jaki się chce za dobrą cenę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry