reklama

Ciąża bliźniacza

z tym wózkiem to niewiem naprawde coprawda przegladamy z mezem i ogladamy ale naprawde nie mam jakiegos konkretnego wybranego mysle ze to bedzie z tych szerszych ok 76 cm i jeden obok drugiego ale co do koloru to ja bym byla za jakims odcieniem bezu a moj maz przeciwnie i tak to wlasnie jest
hm.....to są takie wąskie wózki jeden obok drugiego? Mnie się zawsze wydawało, że te wózki to są mega szerokie i w standardowe drzwi się nie zmieszczą.
My też kupujemy zooma.....tzn moi rodzice wnusiom kupują. Tylko my zestaw bez fotelików bo już mamy:-)

reklama
Moniek te wózki na szerokość zaczynają sie od 76cm do nawet ponad 99cm.Ten na 76 musi być ciasny dla większych brzdąców a te szersze to znów trzeba mieć szerokie drzwi.A Ty zooma nowego kupujesz?chciałabym nowy na gwarancji ale nie stac nas na taki wydatek a nikt zasponsorować nie chce.;-)

Hej widzę ze wszystkim sie dzis bb wiesza. Ja miałam iść porządki robić i przysnelam. Ja juz wózek mam wybrany w albumie " do kupienia " są zdjęcia. Cały zestaw kupuje tylko zdjec z fotelikami nie mam. Te wozki jeden obok drugiego nie są takie zle. Moj ma 83 szerokości. Prowadziłam juz taki tylko innej firmy , zooma i jeszcze jeden z tych jeden za drugim i jednak te obok siebie są najwygodniejsze. Moze i nie do każdego sklepu wejdę ale te obok maja 4 duże pompowane koła i wózek z dziećmi około 1 roku prowadzi sie lekko. Te jeden za drugim moze i wąskie ale niektóre długie od 100-150 cm i z przodu maja małe koła. Jedna matka w szkole Juli dAla mi go poprowadzić i po prostej drodze jeszcze jeszcze ale pod górę cieżko było. Z gondolami bodajże zoom ma prawie 150 cm. Tak więc patrząc w przyszłość wole zeby było mi lżej. A Sis mam z tych obok siebie szerokość 78 i wcale chłopaki tak mało miejsca nie maja. Mieszczą sie i jest ok.

Magda ja ten wózek oglądałam i pierwsze dziecko siedzi całym ciężarem na przednich kołach tych w dodatku małych. Jak posadzilam dziecko 1.5 roku to pod krawężnik musiałam porządnie go unieść zeby wjechał nie wspominając juz ze z tylu dzieciaka jeszcze trzeba
miec. Na sklepie po prostej i sliskiej powierzchni to jeszcze jako taka gorzej na drodze gdzie u nas dziur nie ma więc wole nie myśleć jak na pl chodnikach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry