reklama

Ciąża bliźniacza

Dla mnie najwazniejsze jest zeby wszystkie koła były duże i pompowane i zeby lekko sie prowadził z dziećmi. Sklepy to nie problem bo i tak zakupy robię po marketach a drzwi. No cóż w jedne wejdzie w inne nie ale np znajoma ma drzwi bardzo wąskie bo wózek 60 cm ledwo sie mieści więc co sie tym bede przejmować przecież nie wchodzę tam dzień w dzień. Ważne ze u siebie bedzie dobrze. Jednak nie ma nic gorszego niz ciężki w prowadzeniu wózek. Przeszłam to z Jula więc wiem czego unikac

reklama
zabolek,każdy czego innego oczekuje od wózka.Robiłam próbę na różnych i zooma wybraliśmy.Jest bardzo zwrotny i łatwo się go prowadzi.Każdy kieruje sie czymś innym przy wyborze wózka:-)

witajcie, jakoś długo mnie nie było ale podczytywałam was...brak chęci na pisanie...wwszystko mnie boli kości, zakwasy ahhh jaka tara b abunia czasem się czuję hehehe

widzę że rozmowa odnośnie wózków wre...hehe no każdy ma swój typ i ma swoje za i przeciw...ale ja osobiście uważam, że te obok siebie 78cm gondolki to wcale nie jest mało i dzieci również zimą się spokojnie mieszczą - widziałam na własne oczy takie dzieci 7 miesięczne w wózku głębokim jeden obok drugiego i właśnie ten najwęższy.... każdy ma jakiś typ i każda wybiera to co pasuje do jej oczekiwań i kieszeni - przynajmniej w moim przypadku:-)

Zgadza się Agucha,każdy wybiera to mu najbardziej pasuje i logistycznie i finansowo :-) chociaż mi mój wybrany pasuje logistycznie a finansowo trochę mniej :-D szczerze to mi się żaden bliźniaczy wózek tak bardzo nie podoba.No ale wiadomo,że nie będą tak zgrabne jak pojedyncze.

zabolek ładny wózeczek masz w albumie :-) wcześniej go widziałam juz gdzieś,pewnie na allegro.A ile on ma szerokości?A łóżeczka też takie mam w planie kupić :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry