Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewczyny od 2 dni biore ta luteine dopochwowo i dzis rano po toalecie zauwazyłam leciutkie plamki brazowe- nawet nie brązowe takie bardziej kawowe i niewiem czy to normalne czy dzwonic do ginki?:--(
milego dzionka :-)
warto:-)

Jak po skończeniu karmienia córki znów zaczęłam palić to tylko na balkonie zamknietym,a po fajce zaraz myłam ręce i żeby.Pytałam kogos kto nie palił czy śmierdzę to mówili,że nie bardzo pewnie dlatego,że robiłam mocną dezynfekcję smrodu z rąk i ust.Nigdy nie paliłam w domku ani jak byłam z dzieckiem na dworze także pod tym względem poczucia winy nie miałam:-) Żałuję,że w ogóle zabrałam się za palenie.Potem nawet jak się rzuci to trzeba się pilnować.Mój brat nie palił 8 lat i któregoś razu skusił się na jednego i tak się znów zaczęło,a wydawało się,że jest wolny od nałogu.Fajki śmierdzą i szkoda na to kasy,,ale nałóg silnie uzależnia.Ktoś kto np palił 2-3 lata to pewnie łatwiej jest rzucić niż komuś kto palił 14-15 lat.Ale wierzę,że dam radę.Pewnie przy bliźniakach nie będę nawet kiedy miała myśleć,żeby iść zapalić;-)