Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No myślę,że zawsze mniejszy lub większy stresik towarzyszy przed porodem.Ja bym chciała urodzić sn,ale jak to będzie to zobaczymy.Ciekawe jak twój synek zareaguje za kilka dni jak w domku pojawi sie rodzeństwo:-) Domyślam się,że masz już wszystko dopięte na ostatni guzik przed wielkim dniem?:-)
ilu jest ludzi to nie wiemmagda-o kurcze faktycznie to lada moment,stresik normalny.Ja juz coraz czesciej obawiam sie porodem tym wszystkim...przy takiej cesarce duzo osob jest??dla mnie najgorsi sa Ci ludzie co stoja i sie gapia albo jak CI jeszcze studentow przyprowadza(ale wtedy bym skopala).A moze byc przy Tobie ktos z rodziny czy jest zakaz w Polsce?
u mnie od 24 tygodnia chłopaki ułożeni byli główkowo..między 32, a 34 Szymek sie przekręcił i teraz lezy raz podłużnie raz miednicowo.lily ja tez bym chciala sprobowac naturalnie poki co od dwoch tygodni pierwszy chlopak jest dobrze ulozony glowka w dol moze juz sie nie obroci??chociaz to pobozne zyczenie![]()
a dlaczego tak krótko chcesz karmić?lily mi nic a nic jeszcze nie leci,mam nadzieje ze to nie oznacza przyszlych problemow z karmieniem?i mam nadzieje,ze to nie genetyczne bo moja mama ani mnie ani brata wykarmic nie mogla naturalnie:/ chociaz ja tez chce max 3 miesiace karmic piersia a Ty?