Witajcie Dziewczyny.
Chciałam zapytać jak Wasze wyniki morfologi,chodzi mi konkretnie o WBC-leukocyty i neutrofile oraz CRP,jakie liczby ich macie?
Pytam bo bardzo się niepokoje, od kilku tygodni mam coraz więcej WBC leukocytów we krwi,norma jest do 10 a mi w morfologi z piątku wyszło 15

I te neutrofile też podwyższone,norma do 7,5 a ja mam 11....CRP mam 26.6 a norma jest poniżej 10....dwa tygodnie temu wyszłam ze szpitala,leżałam 5 dni na patoligii ciąży bo wyszła mi bakteria w moczu e.coli 10do5 i miałam nieprzyjemne objawy ze strony pęcherza-czeste siusiu,ból i pieczenie. Dostałam antybiotyk Ospamox i objawy zapalenia pęcherza przeszły.I jak szłam do szpitala też miałam te leukocyty,CRP i neutrofile podwyższone,lekarze mówili że to od pęcherza,wybiore antybioty i będzie ok,a ja skończyłam antybiotyk tydzień temu,w piątek powtórzyłam badania i jeszcze gorsze wyniki...w moczu ogólnym też coś tam wyszło,czekam do jutra na wynik posiewu.
A mój gin z Poznania mówi żeby się nie przejmować bo w ciąży bardzo często leukocyty i crp są podwyższone...ale coś mi się nie chce wierzyć,że aż tak podwyższone i cały czas idą w góre....
W pierwszej ciąży wyniki morfologi miałam dobre,sama nie wiem co myśleć

(( Martwie się

((
To dopiero 15 tydzień a ja marze żeby być tak w 34 tygodniu...
I mam jeszcze jedno pytanie,czy są może jakieś mamusie z Łodzi?
Zastanawiam się nad zmianą lekarza prowadzącego,myślałam o dr J.Kalinka ze szpitala Madurowicza w Łodzi ale chciałabym rodzić w Matce Polce ale nie znam żadnego lekarza z tego szpitala. Może ktoś jaest z Łodzi i coś mi poradzi.
Pozdrawiam,trzymajcie się Dziewczynt tak niedużo już Wam zostało!