Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
No i żeby do tego była możliwość zamontowania fotelików. Najchętniej chciałabym kupić wózek typu jeden obok drugiego, ale większość z nich jest jednak dość szeroka i nie we wszystkich można zamontować foteliki - dlatego bardzo podoba mi się Mountain Buggy Duet, który ma szerokość 63 cm - nie mogę natomiast znaleźć żadnych opinii o nim, no i martwię się, czy te siedziska nie będą jednak za wąskie dla dzieci.jak masz chetnego sponsora to kupuj jaki Ci tylko najbardziej odpowiada:-)Tossa a ty którego BJ masz? Mini czy Select?
Callina faktycznie ceny tych wózków są spore, ale na szczęście mój tata chce zasponsorować wózek i nie stawia nam żadnych limitów co do ceny. Z drugiej strony w tej cenie jest i spacerówka i gondole i foteliki, więc w sumie nie wychodzi jakoś tragicznie dużo. Dla mnie istotniejsze od ceny jest to, żebym mogła sama z maluchami pójść nie tylko na spacer ale i do sklepu na zakupy, żebym się mieściła w każde drzwi wejściowe i windyNo i żeby do tego była możliwość zamontowania fotelików. Najchętniej chciałabym kupić wózek typu jeden obok drugiego, ale większość z nich jest jednak dość szeroka i nie we wszystkich można zamontować foteliki - dlatego bardzo podoba mi się Mountain Buggy Duet, który ma szerokość 63 cm - nie mogę natomiast znaleźć żadnych opinii o nim, no i martwię się, czy te siedziska nie będą jednak za wąskie dla dzieci.