Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

po pierwszym porodzie w kilka dni założyłam spodnie sprzed ciąży i nawet były za luźneciekawe jak teraz będzie.....
![]()
Nie wiem czy dobrze pamiętam ale nasza Yummy też około 30 tc miała już rozwarcie i dzielnie doczekała do 38tc i Tobie i mati tego życzę
samoocena moja, wizja własnego ciała sięga dna, złość na męża z tego powodu że czuję się niedowartościowana sięga natomiast zenitu. tym sposobem chwila i foch ewentualnie krokodyle łzy w nig gotowe... ech i koło sie zamyka....
nigdy sobie nie zdawałam sobie sprawy że to jest aż takie ważne i chyba dopiero teraz doceniłam moje ówczesne zycie intymne:-) bo w tamtej ciąży też do samego końca jakoś dawałam rady a teraz to nawet tyle przyjemności mi to nie sprawia jak już sie zapomnieliśmy
a zresztą widzę że i mąż nie podchodzi do tego z takim entuzjazmem
czas leci jak nie wiem, a one sie zrobiły juz takie dzidziusie
bo wczesniej to takie różowe maleństwa były, haha...oj Aimee - gratulacje wielkie, grunt, że dziewczyny zdrowe i duże, o reszcie złych wspomnień szybko zapomnisz na pewno:-), wstaw w wolnej chwili zdjęcia dziewuszek. Ja się porodu boje jak jasna cholera ale wiem, że wszystko da się przejść, to jak stres przed klasówką jest mega ale jak juz się ja pisze to jakos stres schodzi. W wielu szpitalach sam poród jest ok, za to na opieke poporodową narzekają. Chcicłabym miec juz swoje dzieciatka w domu i byc w Twoim stadium - z ogarnięciem calej sytuacji:-), niedługo do Ciebie dołączę:-). Gratuluje raz jeszcze i dużo zdrówka dla dziewczyn, a dla mamy odpoczynku:-)
aimee - a ile w ciązy przytyłas? i ile schodzi po samym porodzie? ważyłas się?, a brzusio jak się kurczy?

dzis byl drugi i ostatni odcinek, wiec juz sie mogę smiac z tego, ale pomyslcie...nie dosć, ze stres poród, to jeszcze dentysta.. w tamten poniedzialek, to az się z tego wszystkiego poryczalam....