AIMEE-ja was tez goraco pozdrawiam:-):-):-)
wrocilam dzisiaj z polowania na truskawkiz pustymi rekami-nigdzie nie ma!
LILLY-kupilam duza pake migdalow w biedronce i jak do tej pory po zjedzeniu kilku zgagi nie mam.
dziewczyny ponowie pytanie-czy na tym etapie tez macie albo mialyscie bole wiezadel.i przy chodzeniu mam uczucie ciezkiego brzucha i parcia przez dzieciaki.czy to normalne?jutro mam wizyte to juz nie bede dzwonic do mojego gina.ale jestem zaniepokojona.
wrocilam dzisiaj z polowania na truskawkiz pustymi rekami-nigdzie nie ma!
LILLY-kupilam duza pake migdalow w biedronce i jak do tej pory po zjedzeniu kilku zgagi nie mam.
dziewczyny ponowie pytanie-czy na tym etapie tez macie albo mialyscie bole wiezadel.i przy chodzeniu mam uczucie ciezkiego brzucha i parcia przez dzieciaki.czy to normalne?jutro mam wizyte to juz nie bede dzwonic do mojego gina.ale jestem zaniepokojona.
wiec teraz to nie wiem która je ma
te moje to przypominają bóle w okolicy jajników, zwykle takie miałam przed okresem i strasznie bolało/boli przy kichaniu, kaszleniu itp....kurcze no i teraz to mnie zmartwiłaś :-(
Ja podobnie jak Ty teraz oddycha mi się super bo brzuszek opadł ale na etapie 27tc to dzieciaczki strasznie cisnęły mi na przeponę i zebra a zwłaszcza moja mała psotnica
Powiem Ci że też mi się sypią ząbki w tej ciąży bo już dwie plomby mi się troszkę ukruszyły,szkoda gadać,kiedy teraz będę miała czas na dentystę:-(A nieraz się mówi że czasem ból zęba gorszy od porodu a Ty miałaś zestaw 2in1
2 moje dobre koleżanki miały załozone i u obu przygoda z nimi się szybko zakończyła :-/ jedna po kilku miesiącach zaszła z nią w ciążę którą zresztą po kilku tyg. poroniła a drugiej ta spirala lekko wypadła i wzrosła tam gdzie nie powinna :-( choć to pewnie taki zbieg okolicznosci bo jak często czytam to dziewczyny sobie chwalą...
Moje maluchy czuję że coraz większe bo bardzo dają mi w kość ostatnio...też już bym chciała urodzić ale lekarz naciska na 37tc.Może to i lepiej ważniejsze dzieciaczki a ja jakoś dotrwam,nie mam wyjścia...Całuje bardzo mocno Twoich synków,jak bedziesz mogła to wrzuć ich aktualne zdjęcie plissss:-)