Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moje w 33 i 2 dniu niby ważyły po 2200 to teraz powinny mieć z jakieś 2500 ale się okaże jak się urodzą ja biorę poprawkę na te ich pomiary
Także głowa do góry a poza tym 500gr to nie jakaś duża różnica.Właśnie jak przeczytałam Twój post i że masz wizytę na 28maja to sobie uzmysłowiłam że ja już rozpakowana będę,bo prawdopodobnie cc będzie z samego rańca
Ale Ty parę dni po mnie...Co do swędzenia na brzuszku to czy masz zaczerwieniony choć troszkę?Mnie zaczął swedzieć jak rozstępy zaczęły się pojawiać.
trzymasz się kochana,trzymasz a moze pobijesz rekord naszej doneczki w donoszeniu?
całe szczęście że juz dzisiaj bo mnie ten jeden mój dzieciak stresuje strasznie. Zdecydowanie mniej ją czuję...:-(Nigdy nie czułam jej czkawki, natomiast braciszka prawie co dziennie :-( mam nadzieje że tak się ułożyła i tyle...
Dziewczyny ja mam ogromną prośbę do Was,czy mogłybyście pomóc mi wybrać bo już nie mam siły się zastanawiać,mam dylemat którą sukienkę wybrać,a chodzi o to żeby zakryć ten nieszczęsny brzuszek,który nie chce zniknąć
NOWOŚĆ SUKIENKI SUKIENKA BOMBKA DEKOLT HIT 5900 (2283400656) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PROMOCJA 34,90 MODNE SUKIENKI Z KOŁNIERZYKIEM 5903 (2278719399) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Z góry dziękuję za odpowiedzi(może macie jakieś inne pomysły)

donka i Aimee fajnie że do nas zaglądacie i nas wspieracie,powiem Wam że jestem przerażona bo przed chwilą miałam jakieś dziwne bóle brzucha a teraz czuwam czy to czasem coś się nie zaczęło![]()
Ten fenoterol już nie działa na mnie tak jak na początku i po kilku godzinach znów twardnieje brzuch.Już sama nie wiem co mam robićNawet jakbym dziś trafiła do szpitala to nie ma mojego gina a ja panicznie boję się powierzyć innym bo mają zła opinię.Ale muszę się uspokoic może to nic takiego i zaraz przejdzie?Wzięłam no-spe forte
donka ładna ta sukienka tulipan brązowa,jest fajnie ułożona na partiach brzucha i myślę że będzie fajnie maskować
Cailina fajnie że wszystko w porządku,może to rzeczywiście jakaś infekcja.
Lilly nadal nie masz weny do pisania?
Hej dziewczyny!!!
No to my już rozpakowani
Nie jest lekko, ale sie ogarniamy. Szybko wyszliśmy ze szpitala. W szpitalu tez źle nie było...jedynym minusem była duża sala i to, ze jesteśmy sensacja dla wszystkich odwiedzajacych inne mamy... No taki widzać żywot bliźniaków ;-)
8 maja urodzili się Jurek i Marianna. Oboje ze wzrostem 49 cm, Marianna ważyła 2460, Jurek 2520.
Tak jak planowaliśmy była cesarka, chociaż nie planowa :-)
Już karmię tylko piersią i dzisiaj czeka nas pierwsza wizyta u pediatry. Mam nadzieję, ze dzieci trochę przytyły, bo jakoś to mi się wydaje najważniejsze teraz.
Jestemy oboje z małżem w domu, nie da się ukryć, ze sama bym nie dała rady...zwłaszcza, ze już jedna ciężka noc za nami...
Tydzień po wszystkim ważę 15 kilo mniej, zeszły wody, zeszła opuchlizna...został jeszcze brzuch, śmieszna taka galaretka :-)
Powiem tylko, ze na różne rzeczy można się przygotować, ale na ten szok jaki przeżyliśmy jak przyjechaliśmy do domu i byliśmy nagle sami z dziećmi nie da sie przygotować. Mieszanka dumy, rozpierającej radości, przyjemność spływajaca wszelkimi żyłami a jednocześnie strach, stres, ogrom odpowiedzialności, świadomość niodwracalności sytuacji...No ale niezależnie co czlowiek przeżywa, jedno spojrzenie na te buziaki i wszystko wydaje się takie jak trzeba :-)
Trzymam kciuki za Was wszystkie, które czekacie na tą chwilę, na te co mają łatwo i przyjemnie i na te, które każdego dnia mają karuzelę zdrowotnych perturbacji.

donka - mi tez się ta pierwsz abardziej podoba, jest sliczna, az sobie ja dodam do ulubionych:-), wtym kawowym kolorze, który uwielbiam jest super.
Anuśka - nie strasz tymi bólami dziewcyzno, lez i czekaj na 28 maja zgodnie z umową. Mama ndzieję, że no spa forte pomoże, tez do neij osttanio często wracam
Mati - a pamiętasz taka dziewczyne asiia? - jak ona walczyła o każdy dzień dla swoich maluchów bo wiedziała, że wczesniej jej ciążę rozwiążą? jakie my zniej dumne byłysmy i jakim przykładem była dla wszystkich....idź w jej slady. Dzieci jak nigdy wczesniej będa potrzebowąły swojej mamy po narodzinach - bo mama jest najważniejsza:-) odpoczywaj i zbieraj siły na macierzyństwo:-)
Kciukasy trzymam za wszystkie wizyty dzisiejsze i popołudnie juz dobrych wieści:-)
Golenie to dla mnie masakra, jak chcialam to zrobic ostatnio to pozażynałam się jak świnia, niestety zaraz idę robić to samo...A męzowi nie pokazuje już mej cipeczki:-), wolę, zeby zapamietał ja taka jaka była ładna hahah
Tez chciałam spiralę po porodzie, bo my tez zawsze bez ale teraz to strach większy niz w liceum:-)
Wstawiam Wam mojego mega brzuchola 35tc:-), choc to zdjęcie i tak w pełni nie uwydatnia jego rozmiarów.
Zobacz załącznik 465456
Dziewczyny muszę się z Wami czymś podzielić...dostałam bardzo złe wieści,u mojej znajomej nie udał się powstrzymać porodu,w nocy urodziła synka w 22tc,zmarł na rękach położnej.Nie moge sobie tego uzmysłowić i płacze,jest mi bardzo przykro.....to już drugi synek którego straciła,pierwszy urodził się w 26tc i też zmarł...musze ochłonąć,zajrzę później.