Ja nadal wcicnam mojego bladego arbuza, nie jest super slodki,ale zawsze cos.
No walsnie
Zabolek, a skad wiesz ktory to Tomek a ktory Filip? jesli sa tej samej plci a i waga niewiele sie roznia? Moje niby 300g roznicy (plci nie znam) 2 tygodnie temu a do dzis nie wiem ktore jest ktore. Zreszta i tak ich w brzuchu nie nazywamy imionami wiec jeden kit, zdecydujemy jak sie urodza i je zobaczymy. Jedyne co to mam takie albumy dla nich i jest miejsce na wklejenie zdjecia ze usg a ja nie wiem ktore jest ktore! Taka matka jestem...Dobrze, ze prawdopodobnie nie beda identyczne bo wtedy to juz w ogole

.
Co do tycia to u mnie 15,5kg na plusie. Nie wiem czy malo czy tez duzo, mysle ze przecietnie jak na ciaze blizniakowa. Wszyscy nie umia sie nadziwic(ze mna na czele), ze idzie mi tylko w brzuch, bo nigdy chuderlakiem nie bylam i myslalam, ze bede jak szafa trzydrzwiowa, ale jakos nie, tylko moja 'dynia rosnie', no tam klatka piersiowa tez sie troche rozszerza bo sie male rozpychaja ale reszta na szczescie nie. A w niektorych sukienkach sprzed ciazy to chodze do dzis (np. w zestawieniu z leginsami) i nawet bardziej je lubie niz ciazowe, bo mnie nie pogrubiaja tylko podkreslaja ladnie brzuszek bo sie opinaja. Odchudzac sie bede po ciazy, w sumie juz sie nie moge doczekac powrotu na silownie;-).
Anuska trzymaj sie i czekamy na ciebie!