Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny mam takie ogólne pytanie czy któraś z was wybiera się na wakacje bo ja chciałabym jechać na 3,4 dni nad morze żeby starsza córcia coś miała z tych wakacji bo może później już raczej szybko się nie pojedzie, czy to raczej nie wskazane jest w naszym przypadku
tak na serio wzięłam się za to po 28 tc ale wtedy z trojaczkami to już tym bardziej powinnaś się szykować już do porodu.... badź dobrek myśli i dbaj o siebie potrójnie!
jedyna szansa bo później to juz będziesz za duża;-)
nic sie nie kroi??? szyja trzyma???
i kazała mi czekać z porodem aż do 17 lipca
ja tu myślę jak przetrwać kolejny tydzień a tu taka odległa data
od 3 tyg nic nie przytyłam , a nawet schudłam prawie 1 kg
jakoś apetytu nie mam ostatnio, mdłości się pojawiają szczególnie wieczorem:-( mam nadzieję że dzieciaczki rosną jak trzeba. Choć ja to juz chyba przerażająco wyglądam bo najpierw mnie jedna pani u lekarza przepuściła w kolejce jak usłyszała że tylko po zwolnienie przyszłam. To jeszcze później na stacji benzynowej mnie do kasy zaprosili bez kolejki
Cieszę się, że badanie wyszło prawidłowo i oby tak było do końcaA faktycznie, łezka się kręci w oku jak się widzi serduszko bijące
A co do reakcji, moim był śmiech, no nie mogłam się powstrzymać od śmiechu podczas badania a przy okazji z radości leciały mi łzy. Mój mąż też był przeszczęśliwy
Nie słucham się tych ludzi co mówią jak to będzie ciężko z wychowaniem i też Wam radzę nie słuchać. Na pewno sobie wszystkie poradzimy i dzidzie będą się lepiej rozwijały mogąć bawić i przebywać ze sobą. Możemy nazwać się szczęściarami, a Ci co gadają pewnie zazdroszczą
![]()

, a i załóż jakiś suwaczek- tak dla ciekwaskich info w którym jesteś TC:-),