Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale się narobiło hihi

a ja bym królestwo oddała za spokojną noc.......rzucił to hasło, bo musiał prysznic myć a mu się nie chciało- mam nadzieję,że jak wstanie to się odpowiednio zachowa!!!!!
Współczuję wam tylko tych upalów, ja wówczas nie wychodzilam z domu bo sie balam. wysypiajcie sie ile sil, szkoda, że nie można na zapas - to jedyny minus wopiece nad dziecmi, że są momenty totalnego wyczerpania niestety.
, nie ma jak człowieka na duchu podnieśc w końcu to nie ona wstaje do dzieci i opiekuje sie nimi....babiszon
, potem łokieć golfisty a jak to też nie pasowała to mój ortopeda stwierdził,że to wina ciąży
no to się męczę dostałam od ginia magnez i wapno dodatkowo, ale jakoś nie pomaga, a ty coś na to bierzesz?!?!?!Ja doszłam do wniosku wczoraj,że muszę mieć gdzieś ucisk na tętnice, bo jak dłonie mam w dole to żyły jak narkoman tylko dźwignę do góry to znikają wraz z uczuciem mrowienia no i co najdziwniejsze nie wiem czy to normalne, ale ciśnienie mam w normie natomiast tętno zawsze powyżej 100 a zawsze miałam koło70!!!!
zatem moja macico, mój mózgu i moje dzieci pozwalam wam dopiero.....hmmmm... jak mój gin z urlopu wróci tj po 16 lipca i jak będzie chłodniej :-):-) mam nadzieje że moje części będą równie posłuszne co Twoje :-)
jak już za odkurzacz złapie to dąs taki że nie podchodź i się nie odzywaj bo później tez by trza spać osobno
choć nie powiem, bo jak juz sprząta to robi to pięknie
ja juz sie przyzwyczaiłam... ;-)
siedzę w domu z wiatrakiem i cieżko dyszę...