Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja miałam w poprzedniej ciąży w dwukrotnie terminie miesiączki plamienie. Ale trwało ono góra 1 dzień i nie było to krwawienie. Choć słyszałam że moga one różnie wyglądać i oby tak u Ciebie było ale lepiej dmuchać na zimne....
ale jak jestem sama to trochę jestem wykończona jak we 2 nadają bo głodne a mi rąk brakuje. Karmię piersią znaczy odciągam pokarm mała ssie z butelki całą porcję a mały ssie z piersi na ile ma sił i resztę dojada z butelki. Małą próbuje dostawiać do piersi i coraz lepiej sobie radzi, wcześniej nawet nie umiała złapać teraz ma trochę problemy z prawidłowym ssaniem ale parę razy pociągnie i potem sobie memła mam nadzieję że dojdzie do wprawy :-). No ale takie karmienie przyznam uciążliwe jest znaczy może nie samo karmienie tylko cała otoczka: ściąganie pokarmu, czyszczenie sprzętu, sterylizowanie schodzi trochę czasu. Jak w dzień pośpię to nawet te noce nie są takie bardzo męczące myślę po prostu że do wszystkiego idzie przywyknąć.
. Mam nad szwem po cesarce takie paskudne fioletowe wielkie
i jest ich pełno do tego na udach i najmniej widoczne takie blade koło pępka. Smaruje kremami i ciekawa jestem czy kiedyś będą jakoś przyzwoicie wyglądały bo zniknąć nie znikną :-(
, dokładnie tak samo to okreslałam, szybko sie to zmieni niestety - no chyba, że będziesz tą szczęściarą i Twoje zostana aniołami
. Jesli chodzi o mleczko modyfikowane to w pierwszej dobie maja jeść max 10 ml, w drugiej max 20ml itd, jesli twoje dzidzie mają 5 dni to max 50 ml i tak do 10 doby max 100 i dalejmax 100-120 do końca pierwszego miesiąca - tak mi mówili w szpitalu.