dzidka24
Zaangażowana w BB
palu tak długo byłam w szpitalu bo moje kruszynki urodziły sie w 32 tc musiały opanować ssanie nio i musiały regularnie przybierać na wadze. Maluszki w porządku coraz częściej wołają papu ;-) nie wiem czy przez te upały czy nie dojadają bo między karmieniami coraz częściej jest płacz.
ankos gratulacje super donoszone dzieciaczki
dużo siły i cierpliwości życzę :-)
Dziewczyny wiecie może jak pozbyć sie upierdliwej teściowej tylko grzecznie
bo mnie do szału doprowadza
jak wróciliśmy do domku chciałabym na spokojnie dojść do siebie a ona codziennie wpada i zamiast między karmieniami mieć chwilkę dla siebie to muszę ją zabawiać rozmową. Do pomocy w domu sie nie nadaje bo jest nadgorliwa cały czas by pytała co ma zrobić i gdzie co jest
. Jedyna osoba która mi sie przydaje jest moja mama ona juz od dłuższego czasu mi pomaga nie muszę jej tłumaczyć co gdzie i jak i mogę się przespać na spokojnie a teściową trzeba się zajmować jak gościem. Do tego jest strasznie nadgorliwa ehhh 

ankos gratulacje super donoszone dzieciaczki
dużo siły i cierpliwości życzę :-)Dziewczyny wiecie może jak pozbyć sie upierdliwej teściowej tylko grzecznie
bo mnie do szału doprowadza
jak wróciliśmy do domku chciałabym na spokojnie dojść do siebie a ona codziennie wpada i zamiast między karmieniami mieć chwilkę dla siebie to muszę ją zabawiać rozmową. Do pomocy w domu sie nie nadaje bo jest nadgorliwa cały czas by pytała co ma zrobić i gdzie co jest
. Jedyna osoba która mi sie przydaje jest moja mama ona juz od dłuższego czasu mi pomaga nie muszę jej tłumaczyć co gdzie i jak i mogę się przespać na spokojnie a teściową trzeba się zajmować jak gościem. Do tego jest strasznie nadgorliwa ehhh 

Jak przyjeżdża to zamiast zająć się wnuczkami, pobawić z nimi to muszę jej kawę szykować, ciastka i zabawiać rozmową - masakra! Radzę żebyś pogadałam z mężem nich to on jej delikatnie wytłumaczy że codzienne wizyty nie są wskazane dla tak malutkich dzieci
Zawsze jak to usłyszy od syna to przyjmie inaczej, niż od synowej. Możesz jeszcze jej powiedzieć ze chcesz sama spróbować zająć się dziećmi, że musicie pobyć trochę sami jako rodzina, oswoić się z sytuacją bo to przecież dla Was gigantyczna zmiana.