marcikuk
Fanka BB :)
Katka - przykro mi slyszec o szpitalu tymabardziej ze wiem co sie wtedy czuje. Ja niestety mam powtarzajace sie krwawienia. Ale na szczescie tez nie sa z macicy i nie zagrazaja dzieciom. Lekarka mi to wytlumaczyla ze rosnaca macica robi rozne uciski a poniewaz tam wszystko jest teraz bardziej ukrwione moze dojsc do krwawien. Oczywiscie kazde krwawienie dobrze jest sprawdzic w szpitalu.
Ktory to szpital taki nowoczesny w Sosnowcu? Gorniczy?
Mam nadzieje ze nie bedziesz musiala juz zadnego odwiedzac az do porodu. Oszczedzaj sie i duzo odpoczywaj
Ktory to szpital taki nowoczesny w Sosnowcu? Gorniczy?
Mam nadzieje ze nie bedziesz musiala juz zadnego odwiedzac az do porodu. Oszczedzaj sie i duzo odpoczywaj
Ja na szczęście nie kupiłam tylko pożyczyłam od koleżanki i....pochodziłam 1 dzień i podziękowałam. To cholerstwo jak dla mnie było strasznie niewygodne i słabo wyglądało pod ubraniami więc wyjście z tym do ludzi odpadało. Chyba lepiej ćwiczyć brzuszki;-)
że zapotrzebowanie się zwiększa to jasne ale to nabiału starać się jeść więcej....
dzidzie już duże i całkiem równe, co by sugerowały na tą samą płeć tak jak mówi lekarz;-) moje też bardzo podobnie ważyły w 32 tc
zwariować można.... ostatnie cm nie popękanej skóry mi zostały i jeszcze one mnie tak męczą :-