majowa mamcia
Zaciekawiona BB
Ja nic nie biore tylko witaminy. Bo widzi jak mi ciezko i boi sie ze cos sie moze stac z dziecmi bo ciaza blizniacza bla bla bla a tam ze bede pod kontrola. Moj gin mi kazal isc na ktg dopiero 1 sierpnia
(o ile wczesniej nie urodze)
(o ile wczesniej nie urodze)
tym bardziej jesli Twój gin nie panikuje.... to tak na wszelki wypadek tam leżeć to średnio fajnie. To lepiej na wizytę się wybrać jeszcze, usg zrobić, przepływy sprawdzić czy coś jak się martwisz...
mnie badac wczesniej bo nie widzi potrzeby, dopiero 1 sierpnia (dodam ze jest na nfz).
siły już też nie mam ale szybko poszło bo nic ciekawego nie było:-(
zdecydowanie lepiej czułam się przed pierwszym i nic a nic nie bałam bo pojęcia bladego nie miałam jak ten poród wygląda :-) natomiast teraz to już inna historia... jakoś ból porodowy o dziwo dobrze pamiętam, tego po cc boję jeszcze bardziej więc tak źle i niedobrze;-) na "szczęście" teraz czuję się już tak źle że z drugiej strony chcę się tego brzucha pozbyć więc w czarną rozpacz nie wpadam tylko czekam bo już nic innego nie pozostaje... Bo koło 30 tc to raczej przerażona byłam tym wszystkim... Ale teraz może inne hormony już działają na moją łepetynę i nie jest najgorzej ;-)No ale głowa pełna obaw czy z maluchami wszystko ok będzie, czy im krzywdy przez ten pomysł z sn nie zrobię pozostała :-(
więc nie ma reguły ;-)