Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak dla mnie to bez sensu ale w poniedziałek mam kolejne USG i wizytę z moim lekarzem to wtedy sie dowiem . Ogólnie jestem przerażona tym , ze ona biedna będzie taka malusienka:-(
z powodu tej róznicy w wadze w ciąży 3 razy leżałam w szpitalu.Miałam też masę innych dolegliwości o czym pisałam we wczesniejszych postach.Nawet zastrzyki przeciw zawałowi brałam
na szczęście wszystko dobrze sie skończyło.Mam nadzieję,że dzieci będą się dobrze rozwijały,ale specjalistów trzeba odwiedzać.Maja jeszcze nie dojrzałą siatkówkę oka i nastepna kontrola 17 sierpnia i u starszej Lenki nie podoba mi sie napięcie mięśniowe.Juz załatwiłam skierowanie do neurologa.
,
Ale powiem Ci że tak mnie plecy bolą że tylko usiąśc i płakać, kurde, lekarz miał rację ze z kazdym dniem bede czula sie gorzej i faktycznie tak jest. Nie życzę Ci tego samego co ja teraz mam. 

Moje kruszynki choć ważą po około 2400g i mierzą 50 i 51 cm to dobre mają właśnie te ciuszki na 44 czyli to są te do 2,5 kg i mniejsze 50. Dlatego bardzo się cieszę że parę sztuk kupiłam i takich. W 56 to raczej pływają ;-) nie używam na razie ich wcale. Mam nadzieję że niedługo wyrosną z tych malusich to chętnie się ich pozbędę ;-)