Lola - ułożenie moich bobasów jest wskazaniem do cc wg lekarza i położnej. Jeśli chodzi o położenie moich Skarbów już się nie zmieni - tak powiedział lekarz prawie 3 tyg temu, a teraz na ostatniej wizycie powiedział, że to już nie możliwe. Oby tylko wytrwać jeszcze te 3 tygodnie i biegnę po skierowanie:-)
Gieniek - zaufaj mi, że brzuszek się teraz zacznie powiększać z tygodnia na tydzień ja już przestałam się mierzyć! I choć mam wcięcie i przytyłam ok 12 kg to wszystko poszło w brzuch i każdy się pyta kiedy rodzę:-)
Kochana super, że zamówiłaś mebelki teraz akurat dowiozą jak jeszcze będziesz w niezłej formie żeby sobie to ogarnąć wszystko. I co jednak Pinio? :-)
Też spisuję wszystko na kartkach bo inaczej bym zginęła, co prawda już teraz jest mniej tych spraw ale do pewnego momentu była lista zakupów,spraw do załatwienia i wykreślałam po kolei.
Katka - pocieszę Cię, że ja też miałam remont (odświeżanie) mieszkania co prawda nowego ale od 3 lat nie było mlowane więc i malowanie przeżyłam i naprawę ściany(włącznie ze skuwaniem tynku) wierzę, co przezywasz ja też szału dostawałam, wyjść nie mogłam bo musiałam ich pilnować, a mąż był w pracy, także trzymam kciuki za szybkie zakończenie remontu i będzie wielka radość potem na pewno.
Co do spania dziewczyny, uśmiałam się trochę bo ja podjęłam męską decyzję i wraz z rogalem jakieś 1,5 mies odeszliśmy do drugiego pokoju od Męża

Jest nam dobrze, nikt nie chrapie,każdy się wysypia - POLECAM, zanim trzeba będzie założyć nowy wątek - Zabiłam męża we śnie