Onlyone-cześć

słuchaj pytałaś o dziewczyny z UK,ale ja też Ci odpowiem, mieszkam w Polsce mam prywatną kartę opieki w Centrum Medicover i tutaj tak samo, ostatnie USG w 20 t.c a następne dopiero 28-32 t.c. Martwię się jak nie wiem co...i odliczam dni do tego 28 tygodnia. Jedyne co mnie pociesza to to,że czuję ruchy obojga urwisów i wizyty mam co 2-3 tygodnie, sprawdzają serduszka,szyjkę macicy i zlecają badania krwi,moczu..Fajnie,że do nas dołączyłaś
Lola- mogę się tylko domyślić,jak Ci ciężko,bo ja dopiero 25 tydzień a już mam dość. Mój kręgosłup to mam wrażenie,że pęknie, śpi mi się bardzo kiepsko, ostatnio doszły mi dolegliwości bólowe w pachwinie i ból palców u rąk,takie puchnięcie i przy zginaniu ból..po prostu leż z rogalem i się nie ruszaj,jakoś te tygodnie Ci zlecą!
Malena- Moje Gratulacje Spakowania Torby

) Ja to jeszcze muszę kupić tyle rzeczy,że ojoj...tak szczerze, to mogliby mi przywieść już mebelki-najpierw mówiłam,że mi się nie spieszy,że poczekam na nie miesiąc a teraz mam coraz więcej artykułów dla maluchów i nie mam gdzie ich trzymać;-)
Sylha- jak ty się czujesz? Sytuacja opanowana?Tak jak Lola i Malena dasz radę na 100%
Tekla- he he no widzisz nie ma się co wstydzić, w takim razie sprawę seksowania w ciąży bliźniaczej też już mamy omówioną!
Marcikuk- zamówiłaś wózeczek i mebelki?kiedy masz dostawę? Ja meble już zamówione,ale czaję się z wózkiem ten,który chcę kupić nie ma go w żadnym sklepie,żeby obejrzeć. Zgłoszę się z mężem do koleżanki z forum, która ma taki-zapraszała nas na kawę,więc skorzystamy
Jasmina- cześć, świetnie,że jesteś już w domku i że miałaś chwilkę do nas napisać. Dziękuję za opinię o szpitalu Orłowskiego,ja będę tam rodzić..każda opinia dla mnie jest ważna,żebym wiedziała na co mam się przygotować. Jak na razie moja lekarka prowadząca, która tam pracuje dr Aneta Dudel jest SUPER, młoda,miła,opiekuńcza-pytanie jest takie,czy trafię na jej dyżur w trakcie porodu? Szkołę rodzenia rozpoczęliśmy tydzień temu i też pierwsze spotkanie było bardzo miłe,profesjonalne,wszyscy życzliwie nastawieni, moja przyjaciółka tam rodziła i była zachwycona-nie mniej jednak była to pojedyncza zaplanowana ciąża. A pamiętasz, która z tych bab była taka niemiła,że dziewczyna przez nią płakała? Jak znasz nazwisko to mi napisz na priv;-) W którym tygodniu ty kochana urodziłaś?Przypomnisz mi? No i czy cięcie zrobili prawidłowo oraz czy dbali o leki,żebyś nie cierpiała już po?
nuggy- trzymaj się, na pewno dasz radę i też pisz mi na bieżąco jak się tam tobą zajmują. Będę mocno trzymała kciuki,żebyś jak najdłużej wytrzymała do porodu.
silvii- no no kochana to już tak blisko, życzę Ci wszystkiego najlepszego, pozytywnie zazdroszczę tulenia maluchów i odezwij się jak już będzie po.
Dziewczyny,jakiś czas temu jedna z koleżanek pisała,że ma do odsprzedania dwa foteliki Maxi Cosi czy kojarzycie, która to była? Nie mogę odnaleźć wpisu a chciałabym zapytać,czy oferta aktualna