• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

Dziewczynki piękne macie brzuszki:-) aż się rozmarzyłam. Co prawda gdybym miała wybierać, to w 36 tygodniu wolałałabym taki jak Lola niż jak Sylha;-)
Mój na razie mam jeszcze malutki, ale żebyście z sentymentu sobie przypomniały jak to było na początku to wrzucę;-)

reklama
lilonka- wiadomo kazdy chce miec jak najmniejszy ale na to juz nie mamy wplywu niestety... niektore dziewczyny malo tyja na wadze a brzuch ogromny a inne duzo tyja a brzuch maly. nie wiem co ma wplyw na to...
A patrzac na Twoj brzuszek to fakt mozemy sobie jedynie powspominac jak to bylo nie miec brzuszka:-)

Ja bym chciała już duży ;-) A jeszcze bardziej mój mężuś. Mówi że nie może się doczekać jak brzuszek urośnie. Na razie u mnie kiepsko z tyciem - tylko + 200g. Ale brzuch już ze 2 tygodnie tak się zaokrąglił, że wszystkie spodnie poszły w odstawkę:-)

Lola- no pewnie,że się przestraszyłam,że nie będziesz nas tu odwiedzać i raz dwa trzy cyknęłam zdjęcie;-) Poleciała mi ostatnio hemoglobina,mam 10 zażywam Hella Ferr mam nadzieję,że pomoże,ale swoją drogą to chyba pójdę do internisty i powiem o tych objawach,bo trochę się boję,że któregoś razu odpłynę,jak będę sama w domu...
Katka- he he he mój tyłek wydaje się nieduży jak go porównasz do wiszącego wielkiego brzucha,za to TY jesteś szczuplutka i masz zgrabny brzuszek, nie zgadłabym,że tam trójeczka siedzi:tak:
Lilonka- u Ciebie też już widać ciążowy brzuszek, pamiętam jak sama taki miałam i się bardzo z niego cieszyłam a teraz patrzę z przerażeniem,że mi tak szybko przyrasta:eek:

Co do maści na rozstępy to ja tak jak Lola stosuję Mustela od 12 tygodnia smaruję się dwa razy dziennie, tubka starcza mi na miesiąc. Dodatkowo smaruję pośladki,uda i robię sobie tzw masaże limfatyczne na nogi-tutaj stosuję już inne balsamy i oliwki. Nie wiem,czy to coś pomoże,ale warto spróbować...

a to ja tez wrzucam moj bebech :) brzucho.jpgbrzucho2.jpg

HEHE jak to Was ładnie skłoniłam do pochwalenie się domkami maluszków:-), śliczne zgrabnisie z Was dziewczyny!!!!

Choc widzę póki co to mnie żadna nie przegoni:-)

Marcikuk- jeszcze pochwal się ty:-),

Katka- a ty Twoje dzieci to komu porozdawałaś?!?!Taki to ja miałam chyba w 3miesiącu!!!!Super nic tylko pozazdrościć!!!!

Gieniek- :szok: oj niedobrze z Twoimi omdleniami!!! Mama nadzieję,że to nie wiąże się z niczym poważnym!!!! A i waga ładna dzieciaczków a Laura też mi ostatnio po głowie ciągle chodzi, ale emek coś nie bardzo....

Super , ze dziś tak sie zmotywowalysmy i pokazalysmy nasze brzuszki:-)
Każdy inny i każdy piękny . Mi to juz sie smutno trochę robi , ze to moje ostatnie dni z brzuszkiem a z drugiej wiadomo , ze nie mogę sie doczekać kiedy usciskam te moje bąbelki kochane:-)
Onlyone- cóż tu dużo mówić - rownież piękny brzusio :-)

Lola- hehe jakbym miała taki malutki jak ty to też by mi żal było, ale ja dziękuję!!!!Emek jeszcze mi fotki popstryka i koniec tego rumakowania:laugh2:

Ja już dzisiaj o 6 się obudziłam i spanie się skończyło- nie umiem już wyleżeć tyle godzin echhhh jak mi już i leżenie szkodzi to ze mną naprawdę już źle, ale dzisiaj wizyta i nie umiem się jej doczekać:-p:-p:-p ciekawe co mi powie, ale wiecie co mi chodzi ostatnio po głowie: te pierwsze chwile z maluchami- czy sobie poradzę, czy będą chciały ssać moje cycuchy, a co jak zaczną płakać a ja nie będę umiała uspokoić:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Sylha- no mozliwe bo ja szczerze to wogole nie czuje dyskomfortu z powidu brzucha i czasami zapominam, ze go mam :-) plecy mnie przestaly bolec wiec od tyg znowu czuje sie ok.
Októrej masz ta wizytę ? Daj od razu znać . Ja tez sie boje tych pierwszych chwil z dziećmi oraz pobytu w szpitalu bo każda koleżanka mówiła ze chciała jak najszybciej wyjść .
Tu w UK wychodzi sie po naturalnym w tym samym dniu a po cc 36 godz pózniej choć to juz przegięcie . Chyba, ze coś dolega ci to zostawia dłużej . A przy blizniakach właśnie po cc chyba 3 dni sie zostaje...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry