Malena- powiem ci , ze nie mam ani tej lini co akurat by mi nie przeszkadzalo ani rozstepow poki co;-) ale naprawde wzielam sie za siebie i mimo , ze mam tendencje do rozstepow bo mam kilka sprzed ciazy a oprcz tego genetyczne uwarunkowania bo moja mama miala w ciazy rozstepy.
Tak wiec zaczynam wierzyc w moc kosmetykow i reguarne ich stosowanie. I naprawde dziewczyny smarujcie sie po kilka razy dziennie i regularnie. Do tego dobre kosmetyki. Mi wszyscy polecili Mustele i ci co stosowali nie mieli rozstapow. Wiem , ze sa osoby ktore kupily jedno opakowanie , raz na ruski rok sie posmarowaly i powiedza ze nie dziala. Trzeba sobie samemu zadac uczciwe pytanie czy sie robi to regularnie. A wieczorem uzywalam taki olejek bardzo gesty ale to tylko w uk. AAA i jeszcze dam wam rade - nawet po porodzie miesiac sie smarujcie bo moja kuzynka miala ogromy brzuch i tez zero rozstepow a uzywala tego co ja i skonczyla sie smarowac 2 tyg po cc i wyobrazcie sobie ze od razu jej wyskoczylo kilka

Tak wiec dalej sie smaruje bo widac , ze to pomagalo
Malena- Ja mam ksiazke ciaza dzien po dniu gdzie kazdy dzien jest wymieniony i opisany i tam jest np 35 tydzien: 34t1dz, 34t2dz ,34t3dz itd. Czyli ja mam skonczony 35 tydzien ale zaczal sie juz 36 tydzien a u Ciebie leci 35 tydz i za pare dni sie skonczy i zaczniesz 36 tydz:-) Zreszta teraz widze, ze Sylha pieknie to wytlumaczyla:-)
Sylha - no z tym mężem to dobre:-) Choc teraz to w koncu ja mam wiekszy brzuch od jego...
A mi tez brzuch wyskoczyl ok 18 tc. A chce tylko dodac , ze na wadze mam juz ok 15 kg wiecej no ale zostalo tylko 9 dni wiec mysle, ze max 17 kg bedzie wiec nie tak zle. Myslalam ze 30 kg przytyje z blizniakami
Malena- Twoja kolej na fotki

Marcikuk i Gienek i pozostale dziewczyny pokazcie brzuszki bo jak nie to my z Sylha jak urodzimy to nie przyjdziemy do was tu z radami