Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
!!! Widzę, że humorek dopisuje - i tak ma być:-) Ciesze się, że lepiej się czujesz a omdlenia to już zamierzchła przeszłość.

to mi się przypomniało latem u nas 3 dziewczyny z jednej miejscowości na raz rodziły no i się męczą na tej porodówce, jedna już gotowa i za jakiś tam czas wychodzi jej mąż ociera niby pot z czoła i hasło: ufff ależ się zmęczyłem, na co mama drugiej siedziała na korytarzu: ty się k...wa zmęczyłeś to co Twoja żona ma powiedzieć?!?!?!?Nie no mój to chyba myśli,że jak mnie do szpitala odstawi to ma mnie z głowy- chwalił się co będzie robił pod moją nieobecność- hello a odwiedziny?!?!?
Jak wyschnie to sie bede zabierala za prasowanie.
ale sie usmialam :-) no pewnie, ze to ja ci sprzatnelam sprzed nosa te foteliki z bazami
ale jaja- zobacz jaki ten świat jest mały. Po prostu ta babka głupia tak to wystawiła , ze dużo osób myślało , ze 70L za przesyłkę ona chce a tak naprawdę odbiór osobisty jest gratis i właśnie za pól godziny mąż jedzie po nie :-) wiec kosztowało nas 78L a warte jest 500 L
a ty mieszkasz w Londynie?
. Troche na obrzezu... Wiec jest ok
.