reklama

Ciąża bliźniacza

Sylha dobrze ,że nie kazali Ci leżeć i czekać tylko od razu przeprowadzają cc.

Wnocy miałam taki dziwny ból brzucha z prawej strony ale czułam go tylko kiedy chciałam się przekręcić na drugą stronę-wystraszyłam się strasznie ale od rana czuję się dobrze

reklama
Dziewczyny Sylha napisała
"Dzisiaj na swiat przyszli Amelia godz.12.23 52cm 2630g 10punktow. Kacper g12.24 53cm 2680g szybko sie rozkrecilo i cc."

Ponoć mały ma tylko troche problemy z oddychaniem...

Sylha- Gratuluje!!!!

Ostatnia edycja:
sylha - GRATULUJEMY!!!!!!!!! pięknie i waga jaka ładna. Ciach prach i juz :-D:-D:-D
No to mamusia i tatuś szczęśliwi.
Teraz w środę czas na Lole a ja zaczynam sie bac. Dobrze ze sie w koncu za robote zabralam. Ubranka sie susza na sloneczku a od jutra prasowanie. Dzisiaj rozlozymy chyba lozeczko, zawsze tam coś wsadzę do niego. Szafka opróżniona.

sylha - jeszcze raz ogromne gratulacje i caluski dla Amelki i Kacperka

Sylha wow moje serdeczne gratulacje!!!!!

szybciutko poszlo!!! :) teraz trzymamy mocno kciuki za mamusie i maluszki aby szybko dochodzili do siebie.

no to teraz kolej na kolejne mamusie na finishu :)

No proszę, tylko w weekend do Was nie zajrzałam a tu tyle się działo. Przegapiłam pójście Sylhy do szpitala a tu juz dzieciaczki na świecie :-):-):-)

Sylha GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz szybko wracaj do formy i do domku z dzieciaczkami. Czekamy na pierwsze wrażenia i fotki!!!!!!

Malena - super brzusio!

Przeczytałam to co pisałyście o wózkach i fotelikach i mam niezły metlik w głowie biorąc pod uwagę, że w zyciu na oczy nie widziałam na zywo wózka dla bliźniat. Gdzie coś takiego można zobaczyć??? Dobrze, że ciąża trwa 9 miesięcy, mam czas by ze wszystkim się oswoić :-)

Sylha - widać nasze kciuki podziałały :-)
GRATULACJE !!!!!! dużo zdrowia dla całej trojeczki:-)
Evelee - wózek zobaczysz w sklepie z wózkami;-) Ale nie martw się - mamy jeszcze trochę czasu na przygotowania :-)

Eevlee jak chodzi o wózki to spokojnie można w smyku (np w SCC) zobaczyć easywalker duo i sobie nim pojeździć, w smyku mają też jeszcze przynajmniej jeden model innego wózka (nie pamiętam jakiego), oprócz tego ze trzy rodzaje są w sklepie Viki w Zabrzu (dzięki temu od razu wiedziałam, że Tako nigdy nie wezmę :-) mimo że w internecie mi się podobał) i pewnie też jakieś są w sklepie w Będzinie - podobno dobre ceny mają na artykuły dziecięce (co do wózków nie wiem). A warto jak już zdecydujesz o modelu poszukać na allegro - my tak kupiliśmy easywalkera o wiele taniej a w baaardzo dobrym stanie. Ostatnio tu dziewczyny pisały o wózkach i gdyby nie to, że mamy już wózek to spodobał mi się ten: TFK Twinner Twist Duo - nowy drogi, ale pewnie na allegro można kupić w dobrym stanie

reklama
SYLHA!!!! MOJE SERDECZNE GRATULACJE:)))))))))))))))))))) Dzieciaczki pięknie ważą i jak podobnie,no i jakie długie, całusy dla Ciebie Amelki i Kacperka od cioci GIENIEK:-)

LOLA- teraz bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki, bardzo stresujący ten tydzień dla nas wszystkich,bo tyle wspaniałych wydarzeń!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry