Miss, Sade, dzieki za wsparcie
Rozyczko, hemoglobina 11 w drugim trymestrze jest ok, w trzecim nizsza granica to 10,5, ta granica 12 to tylko dla nieciezarnych, wiec nie przejmuj sie, ale oczywiscie diete zelazna trzymaj

Kolezanka z anemia dostala tardyferon, ja ferrum lek do rozgryzania i ssania- jest Ok
Madmax- co z toba? Nie doczytalam bo tyle bylo stron napisane przez te dwa dni, widze ze cos z wodami, to niedobrze, nie wyglupiaj sie i nie strasz ludzi!
Sodie- to super hemoglobina! Jak pisalam wyzej, w trzecim trymestrze nizsza granica to 10,5!
Tez nie zdecydujemy sie na pobranie krwi pepowinowej, bo ceny sa z kosmosu- nawet na 1 dziecko, a co dopiero na dwa...
lilonko,
zenia i reszta watpiacych przyszlych mam, no wlasnie, te argumenty tez do mnie przemawiaja.
Tigla- ale zes sobie pozwolila na rozpuste! Czy lekarz wie? Ale tak na serio, to bylby chyba grzech nie zjesc chociaz jednego w tlusty czwartek. Ja zjadlam wczoraj trzy a dzisiaj dwa i mam przesyt (ciekawe dlaczego?...). no i wyrwij sie ze szponow nalogu allegro! Twoj budzet na tym zyska!
Ale fajny pomysl z tymi koszulkami

moze tez skorzystam? Szynka u mnie dluuuuuga, 42mm. Dzis urodzily sie u nas trojaczki

dziewczyna przytyla tylko 13 kg, wyobrazacie sobie?