Dobry wieczór!
Zastanawiam się cały czas nad koniecznością mojego pobytu w szpitalu... Rzeczywiście to dość dziwne, że żadna z Was nie dostała takiego zalecenia. Przypomniałam sobie, że te sterydy na rozrost płucek też są w planie mojej wizyty, tak przynajmniej mi coś w głowie świta, ale podpytam jeszcze w środę lekarza. Mam do niego pełne zaufanie, w końcu trafiłam na młodego i jeszcze bardzo zaangażowanego doktorka

więc potraktowałam to zalecenie jako oczywistą oczywistość
Asiek, serdeczne dzięki za informacje w sprawie szkoły rodzenia, w przyszłym tygodniu podjadę do mojej i dowiem się szczegółów, bo przez telefon usłyszałam trochę inne wiadomości niż Ty

Ja wybrałam prywatną szkołę rodzenia, bo w przyszpitalnej, tak jak pisałyście kładą wielki nacisk na przekonywanie ciężarnych do porodów sn. A ja nastawiam się na cc zresztą ze wskazania lekarza. No i do szpitalnej mam też dalej
Beata, kłucia jajników są normą i tak jak pisały dziewczyny świadczą o rozciąganiu się macicy, więc się nie martw i ciesz ciążą. Ja długo się martwiłam, bo wcześniejszy lekarz mnie wystraszył, że często drugi bliźniak zanika i miałam przez to schizy prawie do 16 tc. No i gratuluję Ci dwóch córeczek
Novamama, witaj! Gratuluję dwóch chłopaków! To rzeczywiście jakiś sezon na męskich potomków, bo wśród moich koleżanek i znajomych w ciąży nie ma ani jednej, spodziewającej się córy
Pisałyście ostatnio o bezsennych nocach. Właśnie mam taką za sobą, nie pierwszą i nie ostatnią, ale odsypianie w dzień bardzo mnie męczy. Moje chłopaki w nocy zaczynają szaleństwa i dają do wiwatu. Chyba zwęszyli pomysł o drużynie piłkarskiej, bo ćwiczą zaciekle
Brak wieści od Madmax jest okropny. Mam nadzieję, że wszystko gra i cieszą się już swoim szczęściem

i mam również nadzieję, że wkrótce o tym przeczytamy
Śpijcie dobrze:-)