reklama

Ciąża bliźniacza

lilonka, Miss wszystkiego najlepszego :-)
Różyczka współczuje naprawdę :-(

eevlee jakie łóżeczka kupiłaś?

dziewczyny chłopaków to już chyba ze dwie drużyny się uzbierały ^^

co do karmienia naraz pamiętacie te zdjęcie co karmi oba naraz? ona tam miała poduszkę chyba jakąś usztywnianą od spodu? bo bym takiej też chciała poszukać a nie wiem nawet co wpisać :/
dziewczyny już mija 3 tyg jak mnie miednica boli i jest coraz gorzej :-( byłam tydzień temu u lekarki powiedziała, że szyjka trzyma i jest długa no ale jest coraz gorzej już nawet nie potrafię obiadu na stojąco zrobić :-( co będzie dalej? :-(

reklama
tigla- wow! ale ty specjalistka jestes! dzieki! wklulam sie w falde nad kolanem, ale niesamowite te twoje sposoby, szczegolnie ten z klamerka od bielizny :-D jeszcze raz dzieki!!!

hej dziewczyny, podczytuję kilka for ale rzadko się udzielam:sorry2:

Miss, lilonka- najlepszego!

zenia, co do poduchy do karmiania bliźniąt to widziałam taką- Monogram, dostępna w sklepie
[url=http://www.poduszkadlamaluszka.pl/index.php?id=40

Ostatnia edycja:
ech 2 razy mi skasowalo posta, to jeszcze raz..

ja teraz już dużo leżę, małe ważą prawie 2 kg i uciskają na lewy bok, pocieszam się że tylko z 5, 6 tygodni i będą z nami :)
czekamy na mebelki i zaczynam prac i prasowac.
Wózek zamówimy pod koniec miesiąca, freestyle twins, widziałam na żywo i myślę że będę zadowolona.
Brakuje mi jeszcze parę drobiazgów wiec zamawiam co mi przyjdzie do głowy.

Od czego zależy kiedy będą mnie ciąc? raczej liczę na 37, 38 tydzień, a jeśli każą mi dłuzej czekac, mogę się sprzeciwic?

lilonka, w kwietniówkach chyba zaczynałam i trudno mi się pożegnac, jeszcze podczytuję staranka na których w ogóle zaczynałam ponad rok temu :)

samopoczucie średnie bo już ciężko z tym brzucholkiem, nie wychodzę praktycznie i brakuje mi trochę ludzi..czasem ktoś mnie odwiedzi ale rzadko. I po prostu troszkę nudno hehe, już mi się chce zajmować dziewczynkami :) Chcesz rodzic naturalnie? Moje leżą pośladkowo i druga poprzecznie..kiedy zaczną się obracac? chyba już czas a miejsca coraz mniej..rozpychają się i często są aktywne, głaskam jedną po główce albo pupce, ewidentnie jej się podoba :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry