reklama

Ciąża bliźniacza

eevelee fajne bo je możesz połączyć razem też :-)
Hej oli82 gratuluje :-)

Tigla patrzyłaś na ten wózek co wczoraj linka wrzuciłam? Bo wg mnie wygląda jak nowy

reklama
Zenia dziekuję, patrzyłam. Ale po tych przygodach z przetarciami to nie kupię wózka bez obejrzenia, a ten wózek jest na południu a ja z północy :-). Zresztą aż tak mi się nie spieszy.

Wczoraj byłam na małej imprezce rodzinnej i dziś rano mąż nie mógł mnie dobudzić. Jestem wykończona siedzeniem na niewygodnej kanapie i poddenerwowana, bo oczywiście co niektórzy nie byli w stanie zrozumieć, że mam cukrzycę i nie mogę wszystkiego jeść, nie mówiąc juz o wyznaczonych porach i insulinie :crazy:. Głupie tekty osłabiły mnie kompletnie i nie miałam siły każdemu tłumaczyć wszystko po pare razy. Dlaczego nie jesz ciasta, zjedz chociaż kawałek-nie zaszkodzi Ci (a ciasta na bazie bezy, śmietanowce, czy z kremami, żadnego sernika, czy z galaretką, które ewentualnie mogłabym zjeść). Przy kolacji to według niektórych powinnam być w jednym żarciu. Po prostu szkoda słów.

Witam nowa mame:)
Dziewczyn to forum, powtorze sie, jest wspaniale!!! Z racji tego, ze mieszkam za granica i z wlasnej woli nie mam polskiej tv, nie wiedzialam nic o ostatnim wydarzeniu z Bonkiem. Piszecie cos o jakims Bonku, az zaczelam sie interesowac i przeszukalam troche internet. Straszna historia! Az strach pomyslec, ze to moze spotkac kazda z nas... Straszne!

Musze powaznie porozmawiac z lekarzem, bo oni strasznie sie uparli na porod naturalny.Ojjj musze przestac myslec o tym, bo to nic dobrego ze soba nie niesie...

Milej soboty wszytskim:)

Oli witaj. :-)

Kretowinka
ja pisałam, że mam Baby Active Twinni, no i widzę, że Różyczka też się zdecydowała. Tak jak napisałaś, mam nadzieję, że się części wyrobią z czasem ...

Ostatnia edycja:
Poruszany jest temat samochodu. My jak wymienialiśmy auto to kupiliśmy od razu duże auto - Renault Grand Scenic. Powiem wam, że cenowo nie jest bardzo drogie a funkcjonalnie jest bosski. Bagażnik przy złożonych 6 i 7 siedzeniu jest rewelacyjnie wieeeeelki. Tako duo jumper nam się spokojnie zmieści a to już coś. Ciężko trafić na dobry okaz ale my po ponad roku użytkowania nie zamienilibyśmy na inny. Na prawde super. Jak coś to służę pomocą na co zwrócić uwagę.

netka- to ja chyba przeoczylam cos, ty jestes juz mama dwoch chlopcow, ktorzy urodzili sie w 38 tyg- czy to sa tez blizniaki??????? ja widzialam ten purpurowy wozek i bardzo mi sie podoba kolor, taka jagodo-sliwka, bardzo intensywny, nowoczesny kolor.

a propos samochodu, my chyba sie zdecydujemy po prostu na kombiaka, ford focus jest duzy i ma duzy, ladowny bagaznik. myslicie ze wystarczy na osprzet dla blizniakow i, np., nasze bagaze jakbysmy gdzies dalej jechali?

kretowinka my mamy skodę octavię kombi i mamy nadzieję ze się do niej zapakujemy w piątkę czyli my synek i dwie dziewczynki:szok:
ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce. Auto zmieniliśmy zanim byłam w ciązy i nie przyszło nam na myśl że mogą być blizniaki hihi
awaryjnie dokupimy bagażnik dachowy:-)
witam się sobotnio

oli- dodaj suwaczek, zeby bylo wiadomo od razu w ktorym jestes tygodniu :) a probowaliscie juz spakowac rame od wozka i zlozona gondole? macie chociaz troche pojecie jak z tym miejscem bedzie?

kretowinko78 My mamy Toyotę corollę kombi i do momentu włozenia do bagażnika wózka wydawało nam się że jest bardzo pakowna :-D trzeba wiec dokupić bagażnik dachowy

Oli - witaj na pokładzie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny Wy o samochodach a ja jeszcze na wózek się nie zdecydowalam... U nas są dwa samochody, żaden combi :-( a wymiana któregoś z nich nie wchodzi w grę bo stracilibyśmy dużo pieniędzy. Samochody są praktycznie nowe. Chyba zacznę myśleć o jakimś bagażniku dachowym ... lub przyczepce :-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry